Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elég csak jól kinézni ahhoz,...

Elég csak jól kinézni ahhoz, hogy legyen egy barátnőm vagy fontos hogy beszélgetni is tudjak egy lánnyal?

Figyelt kérdés
A külsőmön tudnék változtatni ha akarnék de a belsőmön nem hiszem hogy fogok tudni.Nem tudok miről beszélgetni a lányokkal köszönök nekik hogy szia és ott meg is áll a tudomány.Új ruhákat tudok venni,edzeni el tudok járni ha van rá pénzem de észt nem lehet venni.Az vagy van az embernek vagy nincs.Nekem nincs.Nézni tudom a lányokat de hozzájuk szólni már nem tudok.
2019. aug. 4. 12:24
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy volt, hogy te nem tudsz rendesen beszélni másokkal? :)

Egyébként nem is akarom, hogy beszélj magadról. Mert nem érdekel. Csupán kiugrasztom a nyuszit a bokorból, hogy a valódi énedet lássák. Úgy könnyebb hasznos tanácsot adni.

2019. aug. 4. 13:08
 22/50 A kérdező kommentje:
Te legalább annyit tudsz rólam hogy fiú vagyok.Én viszont még most sem tudom hogy fiú vagy lány vagy e.
2019. aug. 4. 13:11
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Ééés miért számít? Ha nő vagyok, akkor hirtelen meg fogsz kukulni? Vagy jössz üziben udvarolni? Amúgy simán tudni lehet, mert már elárultam magam.
2019. aug. 4. 13:14
 24/50 A kérdező kommentje:
Hol árultad el magad?Mert itt biztos nem.
2019. aug. 4. 13:16
 25/50 A kérdező kommentje:
Szerinted én minden kérdést és minden választ elolvasok itt a gyakorin?Bár az írásod alapján lánynak tűnsz.Akarod hogy megtippeljem hogy nézel ki?
2019. aug. 4. 13:21
 26/50 anonim ***** válasza:

A duma sokkal fontosabb.

Kb 70-30% én bűn ronda vagyok mégis jelölnek pl tinderen, de semmi esélyem mert nincs dumám.

Ha lenne vagy tucat csajjal lehettem volna igy nulla.

2019. aug. 4. 13:22
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Csak nyugodtan. Hadd olvassa mindenki, milyen jól bánsz az ellenkező nemmel. Érdekes, most tudsz beszélgetni, ha személyeskedni kell?

Én csak erre voltam kíváncsi. Akarod adni a jó fiút, de azért nem megy, mert nincs meg mögötte a hozzá illő jellem, tehát nem tudod, hogy kéne a kiszemelted előtt vetíteni. Nagyjából ez lehet a gondod. És lehet, okkal nincsenek spanjaid sem.

De nyugodtan kezdd el leírni, amit gondolsz. Úgyis mellé fogsz lőni. :)

2019. aug. 4. 13:25
 28/50 A kérdező kommentje:
Alacsony vagy,hosszú fekete hajad van,barna szemed 65 kiló és van egy tetoválásod.Szókimondó,nagyszájú,De jó csaj vagy:)
2019. aug. 4. 13:30
 29/50 anonim ***** válasza:
Nem nyert. És csak azért írtad így, mert azt írtam, amit. ;) nice try
2019. aug. 4. 13:34
 30/50 A kérdező kommentje:
Akkor írd le privátban hogy nézel ki.Képet is küldhetsz:)
2019. aug. 4. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!