Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Barátnőmmel élek, de barátaink...

Barátnőmmel élek, de barátaink nincsenek. Hol tudnánk ismerkedni? (21 évesek vagyunk)

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk, voltak barátaink suliból de lemorzsolódtak. Általában jól megvagyunk együtt de néha azért jó lenne más is.

Voltunk már helyeken, meg még járunk is néha, ahol elvileg lehet ismerkedni, de nem vagyunk olyanok akik csak úgy odamennek valakihez beszélgetni, és velünk se történt még ilyen. Illetve túl sok pénzt sem tudunk rákölteni, hogy helyekre járjunk. (Mindketten dolgozunk már de egyikünk munkahelye sem ismerkedős/barátkozós.)

Vannak esetleg olyan helyek vagy események vagy akármik, ahol kifejezetten az ismerkedés és barátkozás a cél? Vagy hol lenne szerintetek érdemes próbálkozni? Hátha valamire még nem gondoltunk. Válaszokat előre is köszi!

2019. júl. 30. 21:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy Szentendrén élünk, illetve hétvégente általában Ráckevén vagyunk, szóval Budapest is abszolút szóba jöhet.
2019. júl. 30. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom hol tudnátok ismerkedni, magam sem tudom hol tudnék. Bár nálam nem is a hellyel van igazán gond, hanem velem, mivel teljesen kimaradt belőlem képesség az ismerkedésre. Egy-egy rövidebb időszakot kivéve nem voltak barátaim. Nem is akartam válaszolni a kérdésre, amíg meg nem néztem, hol van Ráckeve. Nincs közel, de jóval közelebb van, mint Szentendre, így nem elérhetetlen a távolság, simán beleférhet nekem a jó társaságért cserébe, utazni pedig szeretek, így pedig már lenne célja is. Ha úgy gondoljátok, hogy egy 29 éves férfiben előbb-utóbb barátra lelhettek, írjatok! Egy kérésem lenne, igaz, a net hozhat össze, de ne csak a neten ismerjük meg egymást!
2019. júl. 30. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Társasjáték est, túracsoportok
2019. júl. 30. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves #2, priviben írok ha megfelel.

Kedves #3, ezek talán pont jók is lehetnének, viszont nem tudom, hol tudnánk ilyen jellegű nyitott csoportokat találni?

2019. júl. 30. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
En is szentendrei vagyok:D 20 eves. Szeretek uj embereket megismerni:) ti egy par vagytok vagy baratnok?
2019. júl. 31. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, nem volt egyértelmű :D Egy pár vagyunk.
2019. aug. 1. 09:59
 7/7 anonim válasza:
63%
Én bennevagyok írhatsz :)
2019. aug. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!