Mit lehet kezdeni egy ilyen kutyasétáltatóval?
Figyelt kérdés
Községünkben, amióta a polgármester megtagadta a segélyt, mindössze egyetlen kisebbségi család él. Sok gond nincs velük, de amióta dúl a nyári szünet, a kölkök mindig éjjel 2 és 4 között viszik a kutyát körbe minden utcán és főleg minden kutyás ház előtt. Van is haddelhadd! Azon gondolkodom, mire hivatkozva lehetne erről leszoktatni őket.2019. jún. 30. 14:10
11/15 anonim válasza:
És mi van ha elveszik tőlük a kutyát? Szereznek másikat.
Millió meg egy van felrakva ingyen elvihetőként.
Amúgy meg semmit. Nem értik meg úgyse ha beszélsz velük.
Nekem nem egyszer rágta szét a kerítésemet a szomszéd kutya, azzal se foglalkozott se a rendőrség se a hivatalban senki. Pedig itt anyagi kár is keletkezett.
Állatvédők is lef0ssák a dolgokat. Ez a buz1 se tartja a kutyáját, macskáit rendesen. Nem eteti őket gyakran.
12/15 anonim válasza:
Mégis milyen alapon vennék el tőlük a kutyát? Azért mert éjjel sétáltatják?
13/15 anonim válasza:
Sajnos erre azt tudom mondani, hogy ez nem számít szabálytalannak. Közterületen akkor sétáltatnak kutyát amikor akarnak. Egyébként mi is falun lakunk, és itt is szidják fényes nappal is a néhány kutyasétáltatót, pont emiatt, mert mindenkinek őrjöng a kutyája. Pedig nincs igazuk, a sétáltatott ebek jólneveltek és csendben vannak! Nem az ő hibájuk, hogy a begyepesedett elmebeteg kutyák őrjöngenek miattuk! Én emiatt már nem is merem a faluban vinni, nekem ne szidja senki az anyámat...
14/15 A kérdező kommentje:
Alighanem rosszul fogalmaztam. Ez a "kutyasétáltatás" úgy zajlik, hogy a kölkek mászkálnak az utcán, a kis vakarcs meg, mivel kerítés nincs, megy velük. Aztán minden kutyás ház kerítésénél megáll idegesíteni a bent lakó ebet. Az én mémetjucim méltóságán alulinak tartja, hogy foglalkozzon ilyen vakarékkal, de attól, hogy ő nem száll bele, még elég hangos az utcakórus. Én egyébként a kerten keresztül szoktam sétáltatni a kutyát, nem kell az utcán végigvinnem, s ezt bárki más is megtehetné.
2019. júl. 2. 11:05
15/15 anonim válasza:
Sajnos kérdező láthattad: manapság úgy illik, hogy mindenki egy emberhez alkalmazkodik. Csak sajna mindenki az az egy ember akar lenni. Viszont ha ez az átlag mentalitás, már semmin nem csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!