Lakótársam mérgezés miatt fel akar jelenteni?
Szorulás problémám van ezért raktam az ételembe hashajtó cseppet. Lakótársam evett belőle és állitása szerint már majdnem kiszáradt annyit f.osott,fel fog jelenteni mert meg mérgeztem.
Én nem neki szántam,nem mondtam egyen belőle. Máskor is tünt már el kajám de eleinte azt hittem én vok a h.ülye és rosszul emlékszem.
Megföztem de enni már nem volt időm mert el kellett mennem otthonról. Az én polcomra raktam be az ételt.
Én a legközelebb otthagyott kajámba dupla adagot raknék, és hagynám hadd egye meg.
Lopja a kaját és még be is vallja? Miért hagyod?
Ha a kérdés igaz, vicces. Jelentsen fel bátran! Méh azt is neki kell bizonyítania, hogy a te kajádtól lett rosszul, és nem vmi nyári fertőzést szedett össze. A hashajtó nem minősül méregnek, a lopás viszont mindenképp büntetendő.
Ha nem igaz, akkor kreatív troll vagy, grat'!
LOL :D
Nagyon régi a kérdés, de azért ideböffentem, hogy mi annó a koliban ezt találtuk ki arra, hogy megszűnjön a kajalopás a közös hűtőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!