Állhatok a magáningatlanom előtti közterületen jogosan? A többi lent
Szia!
Szerintem nem tud veled mit csinálni, hiàba fotózgat. Nem lógsz bele a járdába, nem állod el a kapubeállót és nem is akadályozod a forgalom haladását. Max kiröhögik, hogy nem tud vezetni.
Olyanról hallottam már, hogy közterület használatához hivatalos engedélyt kérni, parkoló kocsi részère.. de nem tudom, hogy ez létező dolog vagy csak legenda.
Kismillió helyen csinálják, hogy a házuk előtti részen parkolnak, ráadásul főút mellett, amitől néha a falra mászok, mert ott kell szlalomozni közöttük.
Ha nincs megállást, várakozást tiltó tábla, szerintem akkor kérdezd meg a jegyzőt.
Ez a zöld területen való parkolás viszont necces, szerintem szerezz egy roncs autót rendszámmal, és tedd le a házatok elé csakis az aszfaltra, na attól a terepjárós köcsög vajon hogy fog tudni ráfordulni a bejárójára?
Meg tudom ajánlani a NAV-ot, meg egyebeket, ha már ilyen kis feljelentgetős.
NAV-nál jutalékban dolgoznak, szóval rászállnak egyből....hihi. :)
Mert a NAV-nál mit tudnék kezdeni vele?
Amúgy azért sír a szája mert amikor nem áll ott senki, akkor az árokpartunkra jól ráhúzza a kocsit és onnan nagy ívben fordul ra. Évente új autója van de nem tud kis ívben kanyarodni xD. Pedig a garázs ia szembe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!