Milyen hely Bag település?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy érdemes e oda költözni? értem ez alatt a: közbiztonsagot?
òvoda?
Iskola?
Vásárlási lehetőség?
Orvosi ellátás?
várom epítő jellegű hozzászólásaitokat
köszönöm!
2019. jún. 7. 06:56
1/8 anonim válasza:
Erősen C fertőzött!!!
KERÜLD!!!
Ha a környékben gondolkodsz, Aszód jobb. Az inkább kisvároska, de nem nagy durranás.
ÉN, ha a környékre akarnék költözni inkább az Aszód melletti Kartal nevű községbe mennék. ÉN!
3/8 anonim válasza:
Amit az utolsó belinkelt, nagyon aktuáis: 2008-2009... Azóta van, ami sokat javult, és van, ami romlott.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen a második válaszolónak nem is értem a hozzászólását.
Az elsőnek köszönöm és a harmadiknak is :)
az első válasza alapján konkrétan élhetetlen hely és mindenki meneküljön onnan.
2019. jún. 7. 10:08
5/8 anonim válasza:
Ha nem érted, az a te bajod. Egyébként szívesen.
6/8 anonim válasza:
Sok a cigány, nem érdemes oda költözni. Az iskolában szinte már csak cigók vannak, a magyar gyerekeket átíratják a környékbeli sulikba. Nem jó a közbiztonság sem. Ha ilyen kisebb településen gondolkodtok a környéken, akkor talán Hévízgyörk, az Bag mellett van.
7/8 anonim válasza:
Egyébként gyakran járok az M3-ason, és onnan nézve Bag nem túl szívmelengető látvány, meglehetősen lepukkant házak néznek arrafelé... Persze attól még a település többi része lehet, hogy abszolút jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!