Miért űznek csúfot a fiatalokból ezekkel a hatalmas albérlet árakkal?
Nem mindenkinek adott az élet párt, akivel fel lehet venni a Csok-ot és három gyereket lehet csinálni.
140000-150000 plusz rezsi egy garzonért? Normális ez?
Az albérlet árakat a piac kereslet kínálat törvénye határozza meg. Amíg van fizetőképes kereslet aki ennyiért is kiveszi nem fogsz olcsóbban albérlethez jutni. (Én az újpesti kétszobás panelomat adom ki havi 120 ezerért két ismerős egyetemistának, szerződéssel és adózom belőle. 3 éve laknak ott és nagyon meg vagyok elégedve velük)
Ez egyáltalán nem jelenti azt hogy csúfot űznek a fiatalokból. Vannak szegényebbek és vannak tehetősebbek.
Van pofájuk ilyen árakon kiadni?
26 m2-es szépen kicicomázott "garzonlakást" láttam kiadót 150000-Ft plusz rezsiért.
Üzlet. Saját költségek fedezete.
Miért űznek gúnyt a munkáltatók az alacsony fizetésekkel?
Van pofájuk, persze.
Szobát se nagyon találni 30-ért, én 45-ért béreltem úgy szobát, hogy szobatárssal és sok lakótárssal, és khm, nem volt egy rózsadomb.
Értem én, hogy a tulajok hü lyék lennének olcsóbban kiadni, ha ennyiért is találnak bérlőt, de a másik oldalról elég elkeserítő a helyzet.
Nem mindenki Pesten él.
Mi ugyan vidéken élünk saját hitelmentes hàzban, igaz nem olyan fiatalok vagyunk màr.
Hidd el, vidéken is élnek emberek, ráadàsul mi kimondottan szép házban, szép udvarral, sok növénnyel, elég sok extràval.És igen, munkahelyünk is van.
Ha nem ragaszkodsz mindenáron a fővároshoz, akkor meg tudsz élni, tudsz boldogulni.
Régen is ez volt. 15 éve ketten béreltünk a barátommal a belvárosban kétszobás lakást. Jöttek hozzánk a barátnők. Semmi gond nem volt. Azóta mindenkinek van családja.
Nézd meg az amcsi filmeket. Jóbarátokban is közösen bérelnek még harmic fölött is, de az Agymenőkben is.
Értem, hogy többet akarsz, de a sültgalambra várás és a langyos sz@rban vergődés nem fog előbbre vinni.
Tegyél érte, hogy jobb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!