Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédban trombitál...

A szomszédban trombitál valaki, és nagyon idegesít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hagyd már abba

2019. máj. 26. 18:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam
2019. máj. 27. 18:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
(#8 vagyok) És én ahhoz mit szóljak, amikor a drága énekes hölgy mellettem énekli el mikrofonba, kihangosítva n+1-szer ugyan azt a dalt, minden alkalommal pontosan ugyan azt az egy hangot elrontva? :) Ez ilyen, senki sem úgy születik hogy mindent tud. A sikerhez vezető út elejét viszont kevesen látják. Abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy mi ezt is nyomon követhetjük.
2019. máj. 27. 18:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez így szép meg minden, de az illető nem éppen zenélni próbált, csak fújkálta össze-vissza a trombitát.
2019. máj. 27. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Valahol el kell kezdeni. X'D
2019. máj. 27. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Én amúgy egyet értek a kérdezővel.

Ha a szabályzatban előírt időintervallumon kívül csinálja, akkor bizony szólni neki; ha nem hagyja abba, a rendőrséget hívni.

Ha azon belül, igazából tényleg zavaró lehet;

- Alapjáraton, ha az ember otthon van, szeretné a lakáson belüli hangokat hallani vagy a csendet, nem minden esetben vágyik olyan hangokra, amiket nem ő irányít (fúrás, trombita, ének, stb); őt idegesíti, ezért nem kell megkövezni.

- Van, amikor a zaj számunkra idegesítő; pl., engem zavar a fütyülés és, ha a szomszédom folyton hangosan fütyülne, nem kéne, hogy elvárás legyen, hogy ezt elviseljem; a saját otthonában mindenki érezze jól magát.

- Az is benne van a pakliban, hogy az illető, akinek zajong a szomszédja, éjszakai műszakos és ettől nem tud aludni, otthon dolgozik vagy tanul és ettől nem tud koncentrálni, stb

Érdemes ilyenkor felvázolni a szitut a szomszédnak (persze udvariasan), hogy ez miért zavar és javasolni, hogy próbáljon máshol.

2019. máj. 27. 19:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Ma is elkezdte xddddd
2019. máj. 29. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia, semmit nem tudsz tenni! Nyeld le! Nálam alul füveznek és mindig büdös van! Felettem 22 után mosnak! Mellettem meg cigány lakik, hát aki úgy csinál mint egy cigány, hangos és ordít.... nyelni kell 😂😂
2019. máj. 29. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Fu,en felrobbannek az is biztos. En fel eve panelban senyvedek. Szerencsere itt nincs dalos pacsirta,csak szimplan hallom az alattam levo ki/bejaro emberek minden leptet. Az is g*ci idegesito. Mondjuk nekem gyenge az idegrendszerem. Nem pabelba valo vagyok,hanem egy tanyara a k*ssba.
2019. máj. 29. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Szólsz neki, hogy nagyon át hallatszik.

Lehet hangszigetelni mind2 oldalról.

Lehet kapni trombitához tompítót.

Nem csak. Az agresszió a megoldás. Néha elég az emberi beszélgetés. Bár ezt az iskolában nem lehet megtanulni.

2019. máj. 29. 23:22
 20/20 anonim válasza:

Timmy Trumpet

táátáráttá-tááráttáttá-táttáttáttáttáá

táátáráttá-tááráttáttá-tátátá

2019. jún. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!