Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nálatok is úgy megy a felső...

Nálatok is úgy megy a felső szomszéd hogy kb leszakad a plafon? Az ilyennek nem tűnik fel?

Figyelt kérdés
Nemtudom hogy lehet ilyen debil módon menni egy tarsashazban, ráadásul amugy is hangos. Nálatok is ilyen barbárok vannak vagy ez valami specialitás? És aki esetleg ilyet tapasztal, ti mit kezdtek ezzel?

2019. máj. 23. 20:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Laktam egy bérházban,fölöttem albérlők voltak.Rengett,ahogy átment az egyik a szobán.Komolyan,nem értettem miért kell ezt...ha méh összevesztem volna velük,vagy túl hangos lettem volna,akkor még érthető,hogy így akarnak kibni velem.

Bátyám azt mondta,csak túlérzékeny vagyok.Aha...sikerült beszélnem az egyikükkel,elmondta,hogy van egy lány,és sarokkal,izomból közlekedik,már szóltak is neki,hogy fogja vissza magát,de nem...aztán így megint szóltak neki és nagy nehezen abbahagyta végleg.

Itt,ahol most vagyok,házaspár van fölöttem,ugyanilyen barbárok voltak.Velük is beszéltem,először hülyének néztek,hogy nem is tőlük jön,mindenféle kamu szöveg.Aztán másodszor is szóltam,és érdekes módon lecsendesültek a dübörgések onnantól,hogy beszéltem velük.

Beszélj velük normális hangnemben,világosan mondd el,hogy mit hallasz,és,hogy nagyon zavar.Lehet,hogy többször is kell majd szólnod.

2019. jún. 5. 18:58
 22/27 A kérdező kommentje:
Jaaa itt is ugyanez van, hogy nem tőle jön mrg nincs is otthon. Aha, és akkor vajon ki a franc köhög, nyitja meg a csapot stb. Ez is ugyanúgy megy ahogy az utolsó válaszoló történetében a csaj, szoszerint bele reng minden. És persze nincs otthon mi? Hülyének nézik ezek az embert. Nemtudom hogy lehet így menni, de ez önfegyelem kérdése. Tapintatlan bunkó az ilyen.
2019. jún. 7. 17:55
 23/27 anonim ***** válasza:

Ahol korábban laktunk élt felettünk egy idegbeteg csaj az anyjával, és gyakran ott tartózkodott a barátja is. Albérlők voltak, egyébként. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez a liba csak ajtócsapkodással tudott közlekedni, akár szoba, akár szekrény, egyre ment, ordítozott. dübörgött, veszekedett az anyjával, legszívesebben kilógattam volna az ablakon, hajánál fogva. De csúcs az éjjelenkénti bútorhúzgálás volt, óriási robajokkal együtt. Fel nem fogzunk, mit a fenét művelnek. Hiába szóltunk nekik, vertük a plafont partvisnyéllel, nem hatott.

Hála az Égnek sokáig nem kellett elviselnünk őket, mert utána elköltöztünk. 10. emelet, felettünk senki, max a galambok, a két falszomszéd csendes, alattunk lakók szintén.

Szóval, lehet próbálkozni, kérni, ha kell, erélyesebben, de nem mindig hatásos, mert egyesek azt hiszik, csak ők léteznek egy akárhány lakásos társasházban, mindenki más le van tojva. Még a közös képviselőnek v. gondnoknak lehetne szólni, végső esetben jegyzőnek az önkormányzatnál, rendőrségnek semmiképp / ilyesmivel nem foglalkoznak /.

2019. jún. 8. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi költözünk juli 1 töl.Felettünk egy pár lakik.Elefanttrappolas,butorhuzogatas,hangos szex,allando buli haverok.

Lett nekik is szolva,a lakas tulajdonosuknak,a hazfenntartoknak de semmi

azzal jönnek h most 2 ember lakik felettünk ez van(eddig egy egyedülallo nö lakott felettünk)

Multkor feldörömböltem parfisnyellel mert mar nem birtam tovabb

2 percig direkt ugraltak es fel ala jarkaltak hangosabban mint szoktak,direkt csinaltak.

Tegnap ejjel a csaj magassarkuban maszkalt 10 percig☹️

Ma reggel balhera keltünk.

Torkuk szakadtabol üvöltött a srac,dobalozott,ütötte a falat,

a csaj sirt...Majdnem rendört hivtunk,en is nagyon megijedtem mi törtenik.Most csend van,de nem normalisak...

Szoval neha egyszerübb menekülni

Probaltunk küzdeni az otthonunkert,de mar belefaradtunk

Elmegyünk legyen ez mas problemaja

Mi is tetöterbe megyünk.Jobb lesz

2019. jún. 9. 10:05
 25/27 A kérdező kommentje:
Ez a csicska is felettem elkezdte csapkodni az ajtóit és bútort tologatni késő este. Régebben én is seprű nyéllel csapkodtam. De most kivárom inkább a megfelelő bosszút, hajnalban én is elkezdek neki csapkolodni. Saját lakásom lenne én tuti nem lennék hajlandó elhuzni inkább megbolonditanam a kretént. Itt gyakorin jó tippeket olvasni
2019. jún. 11. 18:38
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ennyi választ írtatok, bár egyben szomorú is hogy ennyi ember nyugalmát és életét zavarja néhány mocsadék. Remélem minél előbb megoldodik és ne adjátok fel, jó kis dolgokat írnak az oldalon :)
2019. jún. 11. 18:40
 27/27 anonim válasza:
Mezítláb futkosnak és úgy dübörög,mintha földrengés lenne,veri a sarkát a padlóhoz.Lusta még papucsot is húzni.
2019. júl. 9. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!