Ti mit hallotok a felsö szomszédtol?
Mennyi zajt hallotok a felettetek elötöl?
Mennyire zavaro szamotokra?
Nem tudom mitől függ, de néha hallom azt is, hogy ha normális hangon beszélgetnek, néha semmit.
Ha porszívóznak vagy megy a mosógép azt néha hallom.
Illetve nem tudom az tőlük jön e vagy a másik szomszédtól, de, ha nagyon szeretik egymást éjszaka, azt is hallom olykor.
Néha valami éneklést is hallok.
Ezek közül semelyik sem zavar; főleg az éneklés nem zavar, mert az illető hangja gyönyörű.
Éltem külföldön, Édesapám a családjával külön lakott tőlünk és mind a két lakásban MINDENT hallottunk. A beszélgetéseket, azt, hogy este 11-kor ott csörömpöltek az evőeszközökkel, stb. A mostohanővérem mesélte, hogy ő egyszer hallgatta, hogy az anyuka és a gyereke beszélgettek este és azt is hallotta, ahogy az anyuka megpuszilta a gyerekét.
A mi házunkban annyi volt a ciki, hogy át is láttunk egymás lakásában, így olyan szitu is volt, hogy egyik rokon elfelejtette otthon becsukni az ablakát és lehúzni a redőnyt, levetkőzött mesztelenre (átöltözés) és ahogy megfordult, a szomszéddal találta magát szemben, aki tátott szájjal bámulta (mindketten kamasz fiúk voltak akkor). :D
Ott igazából este zavart néha amikor odaköltöztünk, de megszoktam.
Nalunk neha olyan szinten megy a pakolas h beleremeg a plafon.
elég ijesztö is mintha földrengés lenne
Nem értem egyébként h sok embert nem izgat es nem erdekel az h panelben lakik es mas is lakik körülötte.
Ha meg szolsz emiatt meg nekik all feljebb
es meg kirakni a lakasbol is igen nehéz öket.
Sok esetben hallottam h mas költözik ilyen miatt
En is gondolkodom rajta.
Anyagilag azért megint költözni nem a legjobb
de nincs nyugalmam,tölük függ h tudok e pihenni v sem.
Kialudni magam nem tudom mikor tudtam magam utoljara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!