Szerintetek gáz az ha a barátom heti 2-3 napot itt alszik nálam az albiban?
Elvileg lakótársaimat nem zavarja, de mégis úgy érzékelem hogy olykor igen de nem mondják meg pedig már kétszer is megkerdeztem erről őket korábban. Egy lány és egy fiú a lakótársam... A lány anyjáé a lakás.
N
Engem zavarni szokott, mert olyan a lakás, hogy az én "lakrészemet" nem tudom magamra zárni. Az ajtó se jó és a konyhán is van egy kis ablakocska.
A fürdőajtó se tökéletes. :D
Azon nem problémáznék, hogy több áram vagy gáz fogy. Külön vízóra meg nincs is.
Amúgy kérdezd meg őket, kommunikálni kell.
Jó, ha jók értem, nekik kellene őszintének lenniük... De muszáj lenne valahogy.
Én nem érzem azt, hogy kihasználnám őket.
Én sem szólok, legutóbbi eset, ha a srác hoz fel csajt hajnali háromkor kezdenek el főzni, csattogni a konyhában, vihognak, hangosan beszélnek... Én meg hajnali 5 ig nem tudok aludni és úgy megyek munkába hogy 3 órát alszok... És reggeltől estig dolgozok.. Ez tegnapelőtt volt.
Tegnap még a lány lakótársam jött haza barátnőjével, ugyanúgy vihogas, éneklés dumalas, főzés hangosan... Füvezes a nappaliban mármint ott az erkeny de büdös a fű szag bejon a konyhába, folyosóra is.... És ma is 11 orazok este 9 ig.... Ja és holnap is... Persze ez nem baj... Plusz azért se érzem hogy kihasználnám őket mert sokat én takarítok itthon, ők nemigazan és semmibe veszik ezt is illetve ha veszek a lakásba új dolgokat az se érdekli őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!