A nyaralónk mellett ahol üdülési jogunk van van egy lovastanya, a lovász megpróbált lejáratni a környéken, mit tehetek ellene?
Fiatal 25 éves srác vagyok, kicsit összeszólalkoztam a lovásszal a hangos zene miatt meg hogy 38 évesen 16 éves lányokkal bulizgat, hogy ez több mint gyanús. Frissen nyaralunk ott már kezdtük megismerni a helyieket, erre a lovász mindenféle olyasmit terjeszt rólam ami egyébként ha jobban megnézzük inkább rá mondható igaznak. A helyiek nagy része már nem áll velem szóba emiatt.
Már aki kiadja az üdülési jogot az is mondta, hogy csak úgy mehetünk oda nyaralni ha senkivel nem állunk szóba a környéken. Ez pedig kissé megalázó. Főleg, hogy egy büdös pedofil lovászról van szó mi meg jólszituált normális emberek vagyunk.
A lovász miatt mégis minket néznek bogarasnak.
Semmi gond, nem vagyok sértődékeny! :-)
Én arra értettem, hogy "semmi közöd hozzá", hogy jogilag teljesen legális 14 év felettivel szexuális kapcsolatot létesíteni. Akár egy 80 évesnek is. Erkölcsileg én se tartom helyesnek a férfi részéről, habár rögtön fölvetődik, hogy a 16 éves lányok miért mennek bele (ha tényleg szex is történik és nemcsak ártatlan viccelődésről, hülyéskedésről van szó). Mit esznek a 22 évvel idősebb férfin? Normális esetben röhögve kéne visszautasítaniuk a közeledését, hogy "Bocs, de apukám majdnem ennyi idős!"
Szerintem meg te járatod le a szomszédot. Nem is csoda ha nem állnak szóba veled.
Pedofília? szerencséd van, ha nem perel be rágalmazásért. Én megtenném.
Tudod te mit jelent a kifejezés? Habár itt már leírta valaki. Serdületlen gyerekekhez való vonzódás. 16 éves lányok nem ez a kategória. És nem, nem picik. Jézusom...
Én már nagymama korú vagyok, de képzeld, még én is tudtam 16 évesen mit jelent a szexualitás.
Szerintem menj máshova üdülni. És ott úgy kezdd, hogy nem avatkozol bele más dolgába, talán akkor majd megtűrnek.
Örülj annak, hogy nem jelentett fel becsület sértésért vagy rágalmazásért.
Gondolom ő ebből él, így, ha te alaptalan dolgokat állítasz azzal jókora anyagi kárt okozol.
Teljesen igaza van a lovásznak.
Nem is értem amúgy, mit kell azon megsértődni, ha valaki szól, hogy a hangos zene zavarja. Erre nem támadni kell, hanem elnézést kerni és lehalkítani.
Nézz már magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!