Orosz/ukrán lányok nagyon szépek (kivételek lent), ugyanakkor nagyon sok a szegény család náluk. Igaz ez a mélyszegénységben élő lányokra is? Köztük is lehetnek nagy számban szépek?
Timike nem szép, inkább csak átlagos.
És én szegényen maradt oroszországi/ukrajnai lányokról kérdeztem.
Akik (ahogy hatos is írta) nem tudtak sehogy sem kitörni.
Nyolcas: neked is ment a zöld kéz.
A kitörési lehetőségek közül elfelejtkeztem a magasságról (illetve annak hiányáról). Mea culpa! Ez tényleg fontos szempont, ha valaki csak 164 cm, letehet erről a karrierről sajnos.
Hármas vagyok, elolvastam:)
Nem pont rad gondoltam, de a férfiak általában a szétkent, csinibabákat választják, aztán csodálkoznak, hogy reggel mégis ki kacsintgat rájuk?
Hát köszi, inkább nem leszek folyton figyelemfelkeltő, de reggel még egy srác se ijedt meg mellettem.
Ja és igen, nem a pénztől függ a szépség. Ha szép arcvonásokat örökölt akkor nyert ügye van...bejöhetnek a bőrhibák stb amiket pénzzel könnyebb kezelni, de azok ugye múlandók. (nekem is voltak, már csak szerencsére a kis szeplős nyomai).
Szóval igen, valószínű hogy köztük is van szép...de én valahogy azt látom, hogy sokszor a buta emberek a szegények és a buta emberek sokszor külsőre se túl vonzóak és itt nem az ápoltságra értem, hanem magára az arcának a karakterére, testalkatára...persze nem akarok általánosítani.
Így van nehéz kitörni, legtöbben sajna bennragadnak a kelet európai posványban.
Esetleg kiköltöznek nyugatra, mint a román lány, de idővel megvaltoznak, megjelenik az agyonsminkelt fej, miniszoknya, és r ibancos viselkedés.
Szerintem genetikailag vannak szép lányok.
Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy szépnek tartsunk valakit, aki nem tud hetente hajat mosni, mert mélyszegénységben él és mondjuk 2-3 naponta mosakszik.
Ráadásul, aki nem tud kitörni a mélyszegénységből, az sokkal hamarabb "öregszik" álalában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!