Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédban a csaj egyedül...

A szomszédban a csaj egyedül röhög magában hangosan hajnalban. Csak szerintem ijesztő?

Figyelt kérdés
Nem először ébredünk fel rá, hajnal 1-3 óra között csinálja.

2019. márc. 8. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hajnalban ér rá masztizni. Esetleg.
2019. márc. 8. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Arra akart utalni, hogy ha 100%-ra tudod, hogy nincs nála senki, az arra engedne következtetni, hogy stalker vagy és 0-24-ben őt figyeled. Persze, ez csak poén. :D

Simán meglehet, hogy van nála valaki, aki tök csendesen beszél, nevetgél, így az nem hallatszik le, de a csaj egyszerűen nem bír halkan nevetni és csak azt hallod.

De sokkal valószínűbb, hogy tényleg csak vicces videókat néz egymagában, mert nem tud aludni. Én, a barátnőim és a húgom is gyakran pont ebben a korahajnali időszakban szoktunk magunkban vicces Youtube videókat és sorozatokat nézni, mert egyszerűen nem bírunk elaludni. Ez egy gyakori dolog.

Azon kívül, hogy szólsz neki, nem sok mindent lehet csinálni. Nem tehet róla szegény, hogy ilyen hangerővel röhög. Még mindig jobb, mintha bulit tartana vagy hangosan szexelne. :D

2019. márc. 8. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy melyik nő röhög orgazmus vagy maszturbáció közben, ha már ez kétszer is felmerült? Nőként el sem tudom képzelni, hogy ezek nevetéssel járnának bárkinél is. Ha csak nem a partnerük csinál véletlenül valami kínosat közben. Akkor lehet, hogy kap egy röhögőgörcsöt a pár. :D
2019. márc. 8. 23:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Gondolom kanos, agyatlan pasik próbáltak szellemeskedni, de lebuktak, hogy még sosem voltak nővel. :D
2019. márc. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!