Van egy fiú és lány lakótársam?
Nem beszélgetek velük. A lány olykor megkerdezi mizujs, vele beszélek ritkán, a sráccal nem... Eleinte volt kicsi érdeklődés, de az a lényeg hogy úgy veszem észre, hogy idegesítem, nem kedvel, mert nem nyitok felé... De nincs kedvem bratyizni.... Jopofizni... Miért nekem lenne kötelességem megkerdezni mizujs... Nem?kerulgetjük egymást a konyhában, a folyoson..sokszor észrevettem ha én kedvesen köszönök neki akkor lehangoltan vagy vissza sem köszön... Ha a lány lakótársam aki a foberlo lánya hazajon nagy vidáman köszön neki utána bratyizik kint beszélnek az ebédlő asztalnál... Többször be is szólt korábban... Szerintetek én vagyok a hibás?
N
Valaki engem is felvilágosítana, hogy mi tapló dolgot csinált a kérdező, mert a leírásból nem derült ki egyértelműen.
Ha jól vettem ki a szavaiból, akkor ő mosogat és tartja rendben a konyhát.
Ha köszön nem köszön vissza a lakótársa. Ha kérdez tőle valamit, nem válaszol a srác. Elkönyvelné bunkónak, de nem tudja, mert a másik csaj lakótással jófej a srác. Eleinte vele is az volt, aztán valami történt, amiről a kérdező nem tudja mi volt, és azóta a srác lerázza és bunkó.
A kérdező szeretne jóban lenni a sráccal, vagy azt elérni, hogy ne feszülten kerülgessék egymást, de belefáradt abba, hogy mindig neki kell nyitnia, mert a srác egyszer nem kérdezi meg, hogy mi van vele. Amúgy meg furcsa neki egy idegennel laknia,
Nekem úgy tűnik, hogy se te, se a srác nem tudtok jól kommunikálni. Szerintem ha legközelebb azt érzed, hogy fusztrálod, kérdezd meg. Elég nagy az esélye, hogy nem te idegesíted, hanem abban a pillanatban minden és mindenki vagy csak te gondolod, hogy nem kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!