Hol élnél Magyarországon belül a legszívesebben?
Kis közvélemény kutatás :)
Tegyük fel az anyagi oldalát nem kell nézned ( nyersz a lottón, örökölsz egy amerikai nagybácsi után stb)
Egy családi házat szeretnél kis udvarral és kiskerttel egy nagyobb város kertvárosi részén nyugis környéken, ahol a városban és közelében sok program és kikapcsolódási lehetőség van.
Te hova vonulnál el? Hol laknál szívesen? :)
Ott ahol most, csak saját, nagyobb lakásban.
Kossuth Lajos téren Budapesten.
Budapesthez közel egy kisvárosban, ami csendes, tiszta és nem zsúfolt.
Az a baj, hogy ami ilyen, az nagyon drága.
Ha nagyon álmodozás, akkor: legyen víz (de ne nyáron zsúfolt tópart, hanem folyó, vagy esetleg egyéb, nyugalmasabb víz) és hegyek.
Akár maga a Dunakanyar is jó, ahonnan származom vagy egyéb.
Maximum 2 000 lélekszámú község.
Igazából már a tanyán/elvonultan élésről is álmodoztam már.
Nekem újabban mondásom, hogy minél kevesebb ember legyen és minél messzebb tőlem.
Arról meg évek óta álmodozom, hogy munka után (ami 6 órás és kisebb ingázással jár, vagy akár home office) séta egy falu határában, vízparton/annak közelében, mint például Kismaros és Nagymaros között kutyával vagy a leendő párommal... Szerintem az kapcsolna csak ki igazán.
Álom, az van.
Jelenleg itt senyvedek Budapest VIII. kerületében és várom a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!