Nem akarok az elmaradott falun élni, egyszerűen vicc, milyen emberek vannak itt, mit tegyek?
Èn is hasonlò helyzetben vagyok.
Mèg a biblia is ìrja,hogy városban a bölcsessèg.
De rájöttem,nem tehetnek ròla,hogy,ilyen szűk látòkörüek,hiszen nincs honnan tanuljanak.
Nem sok mindent tapasztalnak az èletben.
Nemrèg èlek vidèken,de azòta èn is elbutultam.
Egymást figyelik, utánozzák,egymástòl tanulnak...ugy,hogy egyik butabb,mint a masik.
Tisztelet a kivètelnek.
"meg annyira buták az emberek"
Hidd el, a városban kétszer ennyi buta ember lesz.
Én is a tanulásban láttam a kiútat, de a szüleim nem értették meg, ezért itt ragadtam... Mert "olcsóbb".
Olyan szinten megy a pletyka, az áskálódás, amit egyik hülye hall a másiktól. Meg mi köze van hozzám már az általános iskolás tanáraimnak. Miért nem számolok be nekik, és nem ledvesen érdeklődnek.
Olyan szinten ki tudják csinálni az embert, hiába neked van igazad. Hogy itt olyan dolgokat megúsznak, amivel máshol börtönben lenne a helyük...
Engem olyan szinten kipéciztek maguknak, hogy az utcán nem merek végigsetálni... Nem ártottan senkinek, tényleg senkinek... Valaki abban leli az örömét, hogy rászáll egy fiatalra, mikor semmit nem tett ellene...
Egyébként nem sértésből írom, itt nálunk nagyon szűklátókörűek, buták az emberek, de olyan szinten... Tisztelet a kivételnek, nincs sok. Főleg a 40 évesek, a fejemet fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!