Hogyan tudom elérni, hogy a postás az én postaládámba dobja a levelet? Már többször is panaszt tettem a postán, de semmi.
A postás csak a közös helyen kitett postaládákkal kell, hogy foglalkozzon, a különbözö helyre eldugottakkal nem.
Tedd a tiédet is a többihez, és nincs több gond.
Eleve nem értem, minek kell neked eldugni a postaládádat, miért nem ott van, ahol a többi!
Ha nem teszed oda, akkor semmi jogod reklamálni, csak te vagy a hibás!
Miért különcködnének? Az ö postaládájuk ott vagy egy helyen a többivel!
Ha MINDENKIÉ máshol van, mint a TIÉD, akkor NEM ÖK a különcök!
Ha jól értem, akkor mire elér a tiedhez, már bedobta a másikba. Így ha megoldani szeretnéd a problémát, akkor vagy szereld át a postaládád, vagy beszéld meg minden földszinti lakóval, hogy egységesen tegyéket át, vagy kérd meg a másik Tóthot, hogy dobja be a tiedbe, ha eltéved, vagy hogy ráírhasd az övére, hogy "Tóth xy fszt. 2 az udvaron".
Az, ha a postának írsz, vagy még feljebb mész semmilyen gyakorlati problémát nem fog megoldani.
Van még ember ami sárga csekkel áll sorban a postán? OMG...
Egyébként, ahogy előttem leírták, mire a tiédhez ér, már bedobta egy másikba. Ez a probléma kulcsa, rossz a ház elrendezése, a lépcsőház stbstb. Ezt orvosold és kész is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!