Titeket nem zavar, hogy ha futtok akkor kocsiból vagy valahonnan néznek titeket?
Nálunk van egy földes bicikli út, de pont a főút mellett, ma annyi autó elment mellettem, hogy egyszerűen zavart...
Visszafele az erdőben futottam vissza, de akkor meg a szennyvizesek röhögtek ki...
Ma amúgy is szerintem bolondnak néznek, hogy ilyen hidegben futottam, úgyhogy inkább edzőterembe teszem át ezt a történet, ez a 6 fok nekem már túl hideg volt.
Egyszerűen nem tudom túltenni magamat, hogy néztek.
Át tudom érezni. Én is falun lakom. Nyáron jártam futni. Szintén főút melletti bicikli úton próbálkoztam.
Idegesített a sok autó és a dudálásuk is. Egyszer egy kamion is rám dudált, annyira megijedtem, hogy majdnem beestem az árokba. Azóta nem is futok a szabadban, csak is kizárólag edzőteremben.
"ma annyi autó elment mellettem, hogy egyszerűen zavart..."
Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy annak a sok autónak a sofőrje mind meg is bámult téged, lehet oda se bagóztak rád.
"Meggondoltam, hogy soha többet nem futok, kint legalábbis nem."
Szerintem nagy hülyeség néhány suttyó miatt lemondani dolgokról, de te tudod...
Te sem vagy különb.
Tudod miért? Mert ez az egész azért van, mert messze laktok a bekötőúttól, és alacsonyan van az ingerküszöbötök.
Akik bámulnak, azoknak is alacsonyan van, mert ez már náluk szenzáció számba megy. Meg neked is, mert nem tudod telibe fosni a nézésüket.
Nyugodtan lepontozhatsz, ha sértőnek találod az őszinteségemet, veled ellentétben én pl telibe tudom fosni a lepontozásokat.
Viszont őszintén hiszem, hogy erről van szó.
Trenírozd magad sokk terápiával!
Menj ki futni holnap is! Ha ott lesznek a melósok, és röhögnek, állj le, csinálj nekik háttal pár széles terpeszes törzshajlítást, meg néhány mély guggolást.
Hagy bámuljanak mégjobban.
És láss csodát, máris te jöttél ki győztesen a szituból.
Teljesen jóindulatból mondom, meg kell ezt tanulnod, ha valaki nagyképű, legyél még nagyképűbb. Ha valaki hülyének néz, nézd 3-szor olyan hülyének. Ha valaki pofátlan, alázd meg úgy, hogy elsírja magát.
Ha nem nem tudsz mit kezdeni egy helyzettel, ne elfuss, hanem állj meg, és addig állj ott, amíg nem uralod a helyzetet.
Hidd el, van értelme...
Fogyni akarok, plusz lottyadt narancsbőr vagyok mindenhol, mert nem mozgok.
Emellett vékony vagyok, de én szeretek futni...
Na látod, épp ezért nem kell bezárnod magad a 4 fal közé, szerintem nyugodtan folytasd a szabad levegőn futást. Gondolj rá úgy, hogy ez egy kihívás. ;-] És mondom, a gyökerekkel meg ne foglalkozz. Amúgy is aki állandóan az autójában pöffeszkedik az ülésben, az nem sport.
A szennyvizesek meg hát...akinek naponta az a dolga, hogy a szart szippantsa a pöcegödörből, hát az ne nevessen másokon. :D
Azert változik a világ. Okosan jön az őszinte segítő hogy pucsits be, meg vedd fel a kesztyűt. Aztán ha az erdőben hazafelé játszóteret csinál belőled a sok aberrált gyökér, akkor majd pislog, hogy milyen menő segítséget adott. Gratu.
Addig próbáld a szégyenerzeted legyőzni, amíg egészséges. Nem kell tullicitalni a másik barmot, az a baromság, ha a játékba szállsz. Ha most nem boldogulsz, nem nagy baj, menj terembe.. Csak ne add fel!
Hát egyébként, vicc, mégcsak azt kéne
Egyébként 40 kilométerre van a város, most nem ülök fel a buszra, hogy futhassak futópadon...
Meg én szeretek a természetben futni, gyönyörű erdő van erre, meg a táj is szép.
Most ez fél kettőkor volt, lehet reggel 6-kor vagy korábban kevesebb autós van, sőt mikor 11-kor futottam, nem találkoztam senkivel.
Én egyébként szeretek futni, oké nem nagytávokat, meg nem is futhatok maratonokat a gerincem miatt, de 5 km jól esik... Gyerekként is ezt imádtam tesiórákon a legjobban, meg gyors is voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!