Vol, hogy annyira utáltatok egy helyen lakni, higy gyomorgörccsel mentetek haza?
Már kislánykoromban arról álnpdoztam, hogy Pesten fogok élni, nem ebben az unalmas faluban.
Viszont amit rühellek az a peltyka és a rosszindulat, hányinger. Már utálok naponta hazajárni, gyűlölöm az áskálódást, figyelgetést, kibeszélést, röhögést...
A híd alatt is szívesebben élnék. Egy életünk van, nem vagyok erre ráutalva, hogy ezt tűrjem. VÉGE
Szinte egész életemben 🤔
Apám alkoholista volt, napi rendszerességgel ivott, sokszor gyomorgörccsel mentem haza. Utána évekig kollégiumban laktam, az is sok volt egy idő után.
Albérletben is lakótárssal, szobatárssal laktam mindig. Ott is sokszor úgy mentem haza, hogy na ez megint itthon van.
Lassan 30 éves vagyok, szerintem jövőre kiveszek egy normális méretű albérletet. Lehet elviszi a fizetésem és sosem lesz saját lakásom, de legalább nem kell együtt lakjak velem egynemű idegenekkel.
volt egy ilyen hely. Nem a környék, hanem az albi volt a gáz.
Hónapokig kínoztam magam, amikor végre eldöntöttem, hogy költözök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!