Berúgtam eléggé és túl hangosan beszéltem és mindenkit ölelegettem, mit csináljak?
Hétvégén pár emberrel fesztiváloztunk...
Túl jókedvem volt, ölelgettem a barátaimat (az egyik nyomulásnak vette, pedig nem volt az, kicsit sem). Meg túl jókedvem volt, kicsit kinyílt a csippám. Amúgy sem szép látvány, ha egy lány sörös üvegből vedel...
Nagy baj nem lett, de eléggé beégtem, ez ha máshol van és nem a faluban, semmi sincs belőle, de így.
Szerintem a többiek is szemetek voltak, hogy nem szóltak, hogy ez így gáz, vagy menjek haza. Hanem másnap bombáztak az üzenetekkel és képtelen sztorikat próbáltak előadni... Semmi nyomulás nem volt szándékomban...
Juhj ilyen velem is volt már nyugi😂💜
Ugyan így fesztiváloztunk haverokkal és nagyon berúgtunk, szobron táncoltunk, úton hemperegtünk és én is mindenkit ölelgettem.😂😂 Aztán másnap mg ott mondogatták, hogy mi volt meg ilyenek...én is eléggé paráztam eleinte de utána már nem. Hidd el ebbe semmi nem égő,jó kedved volt és ennyi. Fiatalon mindenki csináll hülyeségeket, később meg nevet rajtuk.😉 L
Nagyon sok ember volt ezt nem kellett volna, felbőttek is
Ha csak hacerok lettünk volna, nem érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!