Új lakóként sportmotorral kiutálnának egy társasházból/lakóparkból?
Ingatlant keresek az elkövetkező 3 évben, garázs mindenképp kell abból is meleg/fűtött hely, ha kényelmet nézem akkor a fent említett két lehetőség lenne a legjobb, este haza megyek, csukom a garázst, és már bent is vagyok a lakásban, annyi a hátrány hogy közös az udvar ezeknél ahogy láttam a képeken, vagy osztott kis fallal, sövénnyel elválasztva.
Szezonban csak két keréken közlekedem, addig míg az utak hőmérséklete kedvező, a lakóknak késő este, éjszaka, vagy hajnalban is el kéne viselnie a zajt induláskor/érkezéskor, ez olyan 10-15 percet vesz igénybe mindennel együtt.
Haragosokat nem szeretnék és kompromisszumokat sem, viszont megoldás lehet még a családi ház is, ott annyira nem jellemző a katonás rend a szomszédok felé.
Pedig az állandó motorbőgés hajnalban vagy éjszaka nagyon zavaró, és lesznek haragosaid. A társas házi élet egyik szabálya, hogy tudjanak az ott lakók együtt élni.
Én szeretem a motort, nekünk is van ,de ha engem minden hajnalban vagy éjszaka a hangos motorbőgés ébresztene, még én is átmennék, hogy ez így nem lesz jó.
Inkább keress olyan házat ahol egyedül lehetsz.
Kösd fel magad hülye gyökér...
Amennyi pénzt elcseszel a hülye fegyverropogást imitáló játékodra, vehetnél normális járművet is.
Múlt héten láttam olyan elektromos motort ami lopakodónak is elmenne, és az illető haladt vele rendesen.
Mit akarsz amúgy a sportmotoroddal kertvárosban? Azon kívül hogy a mínusz 10 centis fütyikédet kompenzálod vele?
Húzzál ki az Alföldre a nyílegyenes autópályára aztán ott játsszál need for speed-et, és nyeld be a szalagkorlátot kretén.
#4:
TE ISTENKIRÁLY ARC VAGY, KOMA! xDDDDD
Szomszéd embernek ilyen chopperje van, na az amikor kihajt a garázsból recsegve ropogva az nagyon jó szokott lenni. Ráadásul a tömbházak között olyan jó az akusztika, hogy tízszeresen hangosabban lehét hallani mindent.
Pedig az ember nem is bőgeti a motort, kiall és megy is. Szerencsére nem minden nap használja, de néha van, hogy egész harley club odajön, és szinkronban tolják a recsegest, ilyenkor fognom kell az ablakot nehogy kiessen a helyéről.
De mondjuk a felettem lakót sem értem, aki kiordít neki hogy" halkabban bőgesd a motrot a rokker k.va anyádat" egyrészt úgysem hallja, másrészt nem lehet letekerni rajta a hangerőt. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!