Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Társasház erkélyen dohányzók...

Társasház erkélyen dohányzók ellen valóban lehetséges törvényesen fellépni?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom a birtokháborításra, birtokvédelemre vonatkozó hivatkozásokat, de soha egy konkrét esetet nem írnak le, hogy elkezdte valaki és tényleg azt mondta a jegyző vagy a bíró, hogy igen, ez kimeríti ezt és érdemes másnak is belekezdeni.
2018. okt. 6. 18:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Te sem vagy ra tekintettel, tulajdonkeppen a sajat magad igazat hajtogatod, megis egyuttelesrol beszelsz. Az eremnek ket oldala van, neked nem tetszik, hogy egyesek az erkelyen dohanyoznak, nekem nem tetszik, hogy emiatt sapitozol. A dohanyos ugysem fog leszokni, szoval vagy mesz, vagy kibirod. Az nem merult fel benned, hogy beszelsz vele, hogy ekkor meg ekkor fel orara legyen kedves hanyagolni a cigit mert szelloztettel? Kommunikacio a kulcsa mindennek.
2018. okt. 7. 15:02
 12/22 A kérdező kommentje:
Én senkit nem zavarok, nehogy már én legyen alkalmatlan a társasházi együttélésre szerinted! Ha fáj, hogy ismételgetem, merthogy igaz, akkor ne olvasd el, mert ezután is ezt fogom ismételgetni.
2018. okt. 7. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Ismetelgesd, ugysem tortenik semmi.:D
2018. okt. 7. 18:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Te meg ismételgesd nyugodtan, hogy ismételgetem, látom boldoggá tesz, éld ki magad, hajrá :D.
2018. okt. 7. 19:36
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Jogos, hogy zavar, de ha a saját erkélyén dohányzik, nem tudsz ellene mit tenni törvényesen. Ha a társasház közös területein dohányozna, és ezt tiltja a házirend, akkor felléphetnél, de a saját erkélyén dohányozhat. Sajnos ez van. Én nem dohányzom és engem is zavarna. Csak szóbeli ráhatással vagy nem törvényes eszközökkel tudsz fellépni.
2018. okt. 7. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezzel a kötekedéssel elindítasz egy lavinát. Gondolom nálad is van olyan, amiért lehetne szólni. Pl.fapapucsban járkálás, nyitott ablak, ordító gyerek, gusztustalan kajaszag, kutyaugatás, rohangálás stb. Teljesen felesleges kötekedni, meg kell tanulni kompromisszumot kötni és együtt élni másokkal. Amikor társasházba költöztél gondolom sejtetted, hogy lesznek ott még emberek másfajta életvitellel es szokásokkal...
2018. okt. 7. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
Rövidítse az életét, de csak a sajátját. A passzív dohányzás nem vicces.
2018. okt. 17. 09:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Friss hír, Lázár János alaptörvényben tiltaná a 2020 után születettek dohánytermék vásárlását és engedélyezné a társasházak számára az erkélyen és egyéb közös tereken való dohányzás tiltását. Nemdihányzóként is elég drasztikusnak tartom és nem támogatnám az előbbit, de az utóbbinak nagyon örülnének lakók milliói azt hiszem.
2018. okt. 18. 18:53
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez mind szép és jó, aztán szép lassan eljutunk oda, hogy szellőztetni és szexelni sem lehet társasházban, mert a rántott hús es az olaj szaga zavarja a vegákat, a hangos szexelés károsan hat a gyerekek fejlődésére stb. Szerintem ez nincs rendben. Mondom ezt nemdohányzóként.
2018. okt. 19. 09:24
 20/22 veterán vas ***** válasza:
26%

Tételezzük fel, hogy a kedves szomszéd utálja a trombita hangját. Erre vásárolsz egyet, és ahányszor rágyújt, Te annyiszor elkezdesz gyakorolni.

Aztán reménykedsz, hátha nála is működik a "pavlovi" reflex. ;)

2018. okt. 19. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!