Idén mikor kezdetek el fűteni?
Figyelt kérdés
Az nyer aki a legtovább bírja :D.
Nálunk már 18 fok van, de még bírjuk. Van aki már most elkezdett fűteni?
2018. szept. 29. 19:03
1/12 A kérdező kommentje:
Kezdtek *
2018. szept. 29. 19:03
2/12 anonim válasza:
Mi már 2 hete fűtünk, de csak este.
3/12 anonim válasza:
Még nem fűtünk. Elég ha csak becsukjuk az ablakot és a redőnyt is lehúzzuk az estére.
Még nem kéne bekapcsolni, de ha pár fokkal újra lemegy és már érezhetően hidegek lesznek az éjszakák, azonnal be kapcsoljuk.
4/12 anonim válasza:
mi se fűtünk még, volt már, hogy november elején fűtöttünk be először. Időjárástól fog függni. ha hidegebbre fordul az idő, akkor először csak 2-3 naponta szoktunk fűteni, hogy falak ne hűljenek ki. egyenlőre fürdéskor kell hősugárzó.
5/12 anonim válasza:
Ezen a héten kezdték nálunk a fűtést.
6/12 anonim válasza:
Én majd olyan -10 fok alatt kezdek :D Új építésű társasházban lakom extra szigeteléssel, gyakorlatilag az utcafronton kívül minden irányból fűtenek a szomszédok szóval -10 fokig nem kell fűtenem mert 22-23 fok van. :P
7/12 anonim válasza:
Nálunk most 21,5 re van állítva a termosztát, ha alámegy a nappaliban, akkor bekapcsol. Ma reggel kapcsolt be először. Társasház, rosszul szigetelt tetőterében lakunk.
8/12 A kérdező kommentje:
#6-os milyen fűtésed van? gáz-konvektoros?
2018. szept. 30. 10:33
9/12 A kérdező kommentje:
#7-es nem fogyaszt sokat?
2018. szept. 30. 10:34
10/12 anonim válasza:
Kb sose fűtök télen, szoval én nyertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!