Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem bírom elviselni a pasim...

Nem bírom elviselni a pasim barátját, mint lakótárs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most koltoztunk pár hete külön, a barátommal, és két külön szobás lakást vettünk ki az egyikben mi vagyunk a másikba a legjobb barátja... Ami azt gondoltam könnyű lesz még jól ki jövünk majd.. De nem bírom elviselni. Állandóan mondja mit kéne csinálnom hogy most takarítják, most fozzek valamit most mossak.. Nem az hogy egész nap ezt csinálom, és amikor mondjuk nagyon faradt vagyok és ledolok aludni, rám hanyja hogy egesz nap nem csinaltam semmit.. Pedig nincs kupi, és rendszereto vagyok.. De falra maszok hogy nem hagy beken.. Meg hogy most csinált a baratomnak reggelit és megmondta hogy én mekkora gaz vagyok mert hogy ezt nekem kéne csinálni... Mert ez a barátno dolga.. Tegyük hozza nem szoktam reggelit csinalni mert mi mindig együtt csinalunk és eszunk a párommal.. Folyton beleköt valamibe és még csak pár hete vagyunk itt de minden nap ossze veszunk valamin.. Persze csak akkor köt belem mikor a baratom nem hallja. Nagyon kivagyok nem tudom hogy fog ez menni hosszútávon. Nagyon bírom a barátját, de nem gondoltam hogy ilyen hepcias lesz.. Nem tudom mit tegyek: (
2018. szept. 29. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megmondanám hogy a barátnője vagyok nem a rabszolgája. Ha ennyire be akar nyalni a pasidnak akár le is pippanthatja.
2018. okt. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!