Bunkó voltam a szomszéd nénivel?
Ennyi. Álrokkant,kikímélt vén hülye, hagy pletykáljon.
Amúgy nálunk a faluról beköltözött fiatalok 30/40 korosztály is ilyen.
Csak tudnám, honnan van ennyi idejük munka után gyerek mellett pofázni az utcán.
Én is menekültem. Már nem kell. Elértem, hogy köszönésen kívül, nincs téma.
Gondolom én vagyok a városi főbunkó, aki nem képes pletykálni órákat, de pont leśzarom.
Tedd te is ezt!
Lehet, hogy nem volt a legelegánsabb a megoldásod, de teljeseb megértem, hogy így reagáltál. Nekem még ennyi türelmem sem lett volna a nénihez.
Ha könnyíteni akarsz a lelkiismereteden, akkor javaslom, menj át a nénihez és magyarázd el neki, miért reagáltál így - mondd el neki, amit nekünk is. Kétlem, hogy megértené... de ha mégis, akkor onnantól egyenesben leszel. Ha meg nem... Akkor ez van. Nyugodtan híresztelje, amit akar. Az ilyeneket el kell engedni a füled mellett. Nehogy már a szomszéd néni miatt legyenek "álmatlan éjszakáid"... ki ő neked? Hadd mondja a hülyeségeit
Én már hamarabb lkoptattam volna.
Kinek hisznek az emberek amúgy? Neki, mikor a saját lánya se viseli el? Mindenkiben hiba van, csak benne nincs?
Ha normálisak a többi lakók, úgyse hisznek neki.
Anyád is lekoptathatná, ne csicskázzon neki. Ha nem képes ellátni magát vegyen fel egy ápolót, vagy adjon x forintot nektek amiért ellátjátok.
Kérdező, így születik a pöstibunkó kifejezés.
Amikor elmész vidékre, és a kissé hiányos neveltetésű, iskolázottságú emberkék elkezdik a helybéli etikett szabályzata szerint nevelni a gyüttmentet.
Én itt vidéken, amióta ideköltöztünk, a szembeszomszéd megoldotta úgy a köszönés problémáját, hogy inkább kitekeri a nyakát, ha meglát.
Teszi ugyanezt az idős anyámmal is.
Valami hihetetlen sötétség tud lenni egy vidéki településen, a baj az, hogy azt gondolják, az a normális, mivel a szomszédja is, meg az Ica néni is ezt csinálja.
" Nem hiszem el, hogy valakiben nincs annyi empátia..." - De, hidd el, van olyan, akiben nincs... :)
"... hogy ha TUDJA, hogy munka és 4 óra utazás után" - Biztos, hogy tudja? Ha montad is korábban, talán már elfelejtette. Mondd el neki minden egyes alkalommal, hátha (újra) eljut az agyáig.
"Kellene bocsánatot kérnem?" - Szerintem nincs miért, hiszen nem tettél semmi rosszat, épp csak kiváltott belőled egy természetes reakciót. Esetleg nagyon röviden, mindjárt hozzátéve, hogy mennyit vezettél, milyen fáradt voltál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!