Ha választhatnátok, hogy tegyük fel “következő életetekben” hova szülessetek, melyik országot választanátok?
Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 09:04
11/15 anonim válasza:
"Nem értem a skandináv országra szavazókat"
Arra még nem gondoltál, hogy az időjárás miatt menne oda valaki vagy a természeti adottságok miatt?
Sokat elárul arról, hogy ki mennyire pénzéhes.
Én azért mennék oda, mert nyáron sem megy feljebb a hőmérséklet, mint 24-25 fok.
Utálom a nyarat, azonban a nagyon hideget sem szeretem.
Norvégia pedig ilyen szempontból tökéletes számomra.
Az mellékes, hogy ezerszer tisztább, magasabb az átlag életkor, jobb az egészségügy, gazdagabb ország.
12/15 anonim válasza:
USA-t elsősorban.
De Kanada, Svájc, Luxemburg, Hollandia, Belgium sem lenne rossz.
15/15 anonim válasza:
Attól függ. Csóró sehol sem lennék gazdag bárhol. Ez olyan mint a “melyik korban élnének ?” típusú kérdés . Ott se mindegy hogy fáraó vagyok e az ókorban vagy rabszolga az amerikai gyapotföldeken a 19. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!