Boltokban miért utálnak ha 20. 000-essel fizetek?
7-es, és az ENGEM miért érdekeljen, hogy nem hagynak ott annyit?
Ha 20-as van nálam, akkor azzal fizetek, oldja meg, hogy visszaadjon belőle, az nem az én problémám, hogy neki azért tennie kell 5 métert, hogy felváltassa.
Gondolj bele....
Mi a boltunkban 40 ezer forint váltópénzt szoktunk tartani. Nem, mert "csak ennyire tellik" vagy "Nem jó a forgalom" ..., csak tapasztalatból ez a szám vált be nekünk.
(Meg egy kicsi apró van rolnikban, ha abszolút nincs semmi)
Ha 16 ezerért veszel valamit, akkor 4 ezer forintot probléma nélkül vissza tud adni szerintem bárki.
... de ha 550 forintért veszel valamit és csak huszasod van, akkor ott már problémákba lehet keveredni ha ezt egy nap többet eljátszák.
Szóval a pénztáros azért húzza a száját, mert kényelmetlen helyzetbe kerülhet. Volt már olyan nálunk, hogy nem tudtunk vissza adni vagy már annyian fizettek nagy cimlettel, hogy a következő vásárlóknak valószínűleg az munkatársunk nem tudott volna vissza adni így elkellet mennie a nap közepén a postára vagy környéken lévő boltokba váltania.
Az emberek a fizetésüket meg nem 20 ezresekben kapják. A számlájukra át utalják a fizetésüket ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!