Mi a véleményetek arról az öreg néniről aki bepanaszolta hivatalos levélben a mentőket mert túl hangosan élesztették újra a szomszédot?
Én el tudom képzelni, hogy valaki idős korára ennyire megbolondul.
Láttam már hasonlót.
Hihetetlen, hogy hogyan tudnak viselkedni.
Gondolom, nagy részük a magány, az elhagyatottság miatt lesz ennyire megkeseredett.
Szánalmas. De tegyük hozzá, hogy a mentősök is kicsit visszavehetnének, mert állandóan vinnyognak, ha üres az egész környék a 3 sávos úton, akkor is vinnyog a lakott területen. Kb egyetlen öröme az életben.
Én meg süketüljek meg, a lakók ébredjenek fel mert valami bedrogozott paraszthoz megy vinnyogva. Hol marad a demokrácia?!
15: A megkülönböztető jelzés fogalmát a belügyminiszter 33/2000. (XI. 29.) BM rendelete a megkülönböztető és figyelmeztető jelzést adó készülékek felszerelésének és használatának szabályai alapján a változó hangmagasságú hangjelzést adó berendezés vagy sziréna együttes használata minősül megkülönböztető jelzésnek, így a vonulás is csak ezek együttes használatával lehetséges.
Az már más kérdés, hogy jó páran éjszaka nem használják a hangjelzést, adj hálát a jófejségükért.
Nagy az isten állatkertje, a kerítés pedig túl alacsony...
Tipikus vénasszony akinek kora miatt annyira üressé válik az élete, hogy csak találjon valamit amin problémázhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!