Ti hogy szólnátok a lakótársatokra, hogy húzza le a wc-t maga után, ha menstruál?
Konfliktuskerülő ember vagyok, de ami sok, az már nekem is sok. Nem tudom, hogy ezt hogy lehet valakivel úgy közölni, hogy közben ne érezzük totál kínosan magunkat. Mondjuk azt sem értem, egy 25 éves lánynak ezért miért kell szólni, ez amolyan alapvető emberi norma (legalábbis szerintem), hogy lehúzod a wc-t magad után.
(Többször is előfordult az eset már...)
Figyelj teso/hugi/bro/kedves/... nem kell ennyire felni a villanyszamlatol, tudod? Arra gondoltam, hogy viselkedjunk emberek modjara ezert nem teszem bele elsore a fejed a wcbe, de ha ezek után is meglatom a barmifele vegtermeket amely a testedbol tavozik normalis esetben a wcbe, akkor kenytelen leszek emlekeztettni, hogy mit kertem.
Milliopuszi, csok es oleles.
Eloszor szólj neki normalisan, hogy bocsi, de elfelejtetted lehuzni/nem ment le, figyelj ra jobban.
Tobbinel pedig huzasd le vele. Az eleg ciki neki is, meg hamar ra fog jonni hogy egyszerubb akkor lehuzni, amikor meg ott van, mint agybol kisetalni a wc-re emiatt.
Az még nem konfliktus hogy megkéred vigye ki a szemetet most ő, vagy figyeljen oda, mert a wc-ben maradnak nyomok a nehezebb napokon.
Akkor lenne belőle konfliktus ha ő ezt tagadná vagy védekezni kezdene, de abba neked nem kell belemenned... Ha ezt teszi, hagyd magára és csak jelezd neki, hogy te csak szóltál...
Miért kéne kínosan érezNED magad?
"Figyu, Eszter, megtennéd, hogy lehúzod a klotyót, mert múltkor is csupa vér volt utánad". Enniíi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!