Folyton trappoló gyerekek a felső szomszédban? Mit lehet tenni ellenük költözésen kívül?
"Bár sokszor egy városi panel drágább vagy ugyanannyiba kerül mint egy családi ház ami kijjebb van a várostól." - Csak ott meg az ingázás jön be pluszban. Valamit valamiért, tudom. :-)
Akinek megoldott az ingázás, annak jó lehet az agglomeráció, aki jobban rá van szorulva a tömegközlekedésre, annak meg jobb a városban.
14-es, társasházbna NEM csináltathat "csak úgy" pármillába kerülő hangszigetelt álmennyezetet.
Meg nehogy már ő fizessen, mert a szomszéd kölykei idióták.
Fél évig volt fölöttünk egy kislány kb csak úgy közlekedett hogy a sarkát jól nekicsapta a padlónak szóval a lakás bármelyik pontjából halottad hogy PÜFFPÜFFPÜFFPÜFF napi laza 8-10 órában majd este jött a sikítozás, kiabálás hogy nem akar fürdeni, nem akar aludni. Soha másik gyereket nem hallottam így járni még szóval nem, nem a "gyerekkel jár". Aludni reggel 6 és este 10 között kvázi lehetetlen hogy az agyadban dübörög a gazdas---- izé, csemete.
Na egyik nap anya valami felhúzta magát, rácsapott a radiátorra, anyuka Usain Bolt rekordját megdöntve termett és verte az ajtónkat (anyám ha dühös olyat mond amit még én is megbánok szóval már vártam mi jön) anyuka persze hápog hogy DEHÁT A GYERMEK NEM TUD ALUDNIIIII!!!!444 na anyának több se kell megjegyezte hogy üdv a klubban ő úgy fél éve nem tud ilyenkor a gyermek miatt. Perzse jött a hiszti hogy dehát kisgyerek kötözze a székhez? neeem csak néha le kéne vinni a játszótérre, ennyi dübörgés mellett nem sokat lehetnek lent. Anyuka kigúvadt szemekkel távozott, nemsokára elköltöztek. A felső szomszédnak is elege volt belőlük.
#10 összefoglalom 6-os megoldását ami szerinte minden probléma válasza és 100% bárki megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!