Mit lehet csinálni ilyen szomszédok ellen?
Figyelt kérdés
Részeges,drogos banda.Folyamatosan terrorizálnak bennünket ,éjszaka meg amikor nem vagyunk itthon bejönnek a területünkre,a kocsinkat többször megrongálták,mindenkinek a kutyáját mérgezik és fenyegetőznek folyamatosan életellenes dolgokkal.Rendőrség azt mondja amíg nem kell mentőt hívni nem tudnak (nem is akarnak) semmit tenni,a kocsirongálás sem bizonyítható mivel nem volt kameránk. Persze ezek tagadnak mindent,majd mikor elmegy a rendőr folytatják tovább. Mondtam a rendőrnek ha nem tesznek rendet megoldom magam,de akkor meg engem visz be azzal jött. Magyarán szólva burkoltan megmondták h várjuk ki még valakit testi sérelem ér és akkor csinálnak valamit. Most én meg nem fogom megvárni h agyonüssék a 70 éves nagypapámat meg a családomat. Ti mit csinálnátok?2018. jún. 20. 19:33
11/12 A kérdező kommentje:
#9 nem,ezek magyarok csak buta proli banda. Agyilag semmire nem képesek,csak szemétkedni tudnak,értelem nincs bennük ezért nem is lehet beszélni normálisan velük. Vidékről felszökött suttyók,lecsúszott prolik. Lopnak ,csalnak mellette alkalmi munkákból élnek egyik napról a masikra. Szomszédok kukajába csempészik a szemetüket is mert a 3 ezer ft os kukadíjat is inkább elisszák.
2018. jún. 21. 20:28
12/12 anonim válasza:
Na hát akkor legalább nem jön rád a 100 fős pereputty a borsodi faluból, ha az ismerősökkel pofáncsergetitek őket.
22-es betonacél elég meggyőző erejű tud lenni. Csak nem szabad teljes erőből használni, elég, ha csak megadjuk a kezdősebességet, aztán már viszi a lendület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!