Tényleg hátrányt jelent az önéletrajzban, ha valaki Budapesten lakik a Hős utcán?
Ha esetleg ott laksz jelenleg, ne foglalkozz vele, az önéletrajzba annyi minden mást lehet írni, hogy nem ezen fog múlni, felvesznek-e, vagy sem.
Egyébként is ledózerolják hamarosan az ott lévő putrit.
Emiatt ne szégyenkezz! Vagy nem is magadról írtál?
Nna, pont egyidőben írtunk. Tehát nem rólad van szó. Megelőztél. :)
Egyébként szerintem ott is laknak értelmes emberek, bár való igaz, hogy a többség írni sem tud. Aki meg teheti, az úgy is dolgozni fog és változtat a helyzetén, ha gyerekként nem tudott.
Őszinte leszek, én se jártam még ott, csak hallottam róla, milyen állapotok uralkodnak.
De már írtam, ledózerolják az egészet. Gondolom, te is láttad a híradóban, vagy olvastál ezzel kapcsolatosan.
CV-re gondolsz? Nem, hiszen ha beleírod a végzettséged pl. akkor látják hogy nem egy drogos félcsöves vagy.
Olyan szempontból lehet hátrány, hogy pl. a Hősnél kevésbé durvább környékre (Diószeghyre) sokszor nem akart kijönni éjszaka a taxi vagy a pizzafutár. Én persze mindig elmagyaráztam hogy tisztességes ember vagyok, nem egy "tipikus" helybéli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!