Szerintetek megéri kávézót nyitni manapság?





Mindig mindent megéri nyitni, ha nem a sokadikat nyitod, és lenne rá kereslet.
Csak ne akarj elkérni 1000 forintot egy kávénak nem nevezhető moslékért.





Attól függ kinek mi az ami megéri és milyen szinten akarod üzemeltetni.
A környékünkön volt kis bódés lángosos meg hamburgeres. Olcsó, nem is a legjobb, de helyben volt, sok emberre, megvolt az a kereset amiből megélt.
De lehet csinálni 'elit' kávézót is, minőségi kávéval, magasabb áron, pincéres felszolgálással, vagy éppen lehet egyetemistákra, fiatalokra szakosodni, ingyen internet, tölthető laptop-telefon helyek.
Vagy épp a helyszín sem mindegy. Az adott lángosos például egy villamos megálló mellett volt, panelek között, viszont garantáltan sok ember járt-kelt előtte, így sokan megálltak, voltak törzsvendégek is. De csinálhatsz folyó-tó partjára, vagy hegyi panorámás helyet is.





Sokadikként is lehetsz sikeres ha az előbb nyitottak hibáit, hiányosságait kielemzed és elkerülöd.
Ha van helyed hozz össze mindent
-kávé (komoly: lavazza v illy)
-rétes
-helyben kisütős pékáru (fornetti v flamand)
-cserpes tejivó termékei
-nyáron gépi fagyi
-szendvicsek
-és egy nagyon ütős zöldség-gyümölcs salátákkal teli pult
nézz körül pesti salátabárokban, Starbucks kávézókban és soltvadkerti Korona cukrászda fagyi részlegén...
sosem volt ilyesmim de szerintem forgalmas utcán nyugodtan tarthatsz sokfélét így igazodva az időjáráshoz és a hangulathoz





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!