Mi számít jó környéknek, szerintetek mitől jó egy adott környék?
Vannak jó helyek Budapesten. Én kifelé lakom (Érdhez közelebb) és itt teljesen meg vagyok elégedve mindennel. De jókat hallottam a 2.kerületről is és a 16.kerületnek is a kertes házas részéről. De jártam a 14.kerületnek is olyan részén, ami csendes volt és nyugodt és az ott lakók meg voltak elégedve vele.
Mondjuk ha 1x valaha újra költöznék, akkor mindenképp kifelé mennék, valamelyik agglomerációba.
Zöldövezet, csendes környék, jó levegő. Ha van kilátás, az szuper.
Ilyen pl. Bp-en Adyliget.
Bár itt sok a kutya, és ami még rosszabb, állandóan sétáltatják őket és nem szedik össze az ürüléket.
Én, amire hallom:
- nincs cigány, főleg nem a balhés fajtából
- jó a tömegközlekedés és közel van hozzá tömegközlekedési csomópont (Bp.-n pl. ahol van metróállomás, vidéken meg megyeszékhely főleg)
- jól el van látva a környék szükséges üzletekkel
- van iskola a közelben, és jó hírű mondjuk
- nem lelakott, ocsmány az épületek többsége
- nincs 20 kocsma a környéken, főleg nem a lakás közvetlen szomszédságában
- nincs túl nagy zaj sem szomszédságban, sem közlekedésileg, és nincs is bulinegyed a közelben
- tiszta, rendezett a környék
- az ott laküók többsége kedves, rendezett, tiszta
- nekem az is fontos, hogy ne kelljen MINIMUM 1,5 órát utaznom, ha kulturálódni szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!