Valaki elmagyarázná nekem hogy miért kell a fa*****pó láncdohányos alsószomszéd füstjét szagolnom napi 24 órában?
#19 Nem bagózhatsz az utcán?Mióta?(jó a megállóban,bár pont leszarja azt is mindenki)
#20 Nem érzed ha valaki 1 méterre tőled dohányzik???????Van köztetek egy üvegfal vagy te vagy szkafanderben?Ne viccelj már.
Asszem kb.ez is olyan vita mint a motoros vs. autós vagy autós vs. biciklis. Mindig lesz két tábor és soha nem lesz megoldás rá.
#22 Hááát valamivel elviselhetőbb lett (vagy én szoktam meg:) Már nem ugrálok fel ablakot csukni, úgyse lenne értelme. Mire megcsap a szag addigra már bent van nem kevés. Ha becsukom bent is marad, ha úgy hagyom negyed óra alatt kiszellőzik. Sajnos a te mentalitásod ritka mint a fehér holló, a többség tojik rá, hogy zavar-e vkit a füstjével.
Egyszer egy ismerős áthívott sütögetni és a szomszéd kiteregetett ruháitól 5 méterre kezdett el tüzet rakni. Szaladt is a lány messziről hogy most tényleg meg lesz füstölve a friss mosás? Az ismerősöm meg simán lesz@rta az egész helyzetet, nekiállt tüzet csiholni. Nekem meg ezerrel égett a pofám, miközben nem is én laktam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!