Oroszországba kiköltözni?
Figyelt kérdés
Egy romániai kaliberű országban élek.
Magyarországra költözést már eldöntöttem, amint befejezem itt a főiskolát. Nyugaton még nem gondolkodtam.
Most jött az ötlet.
Milyen volna Oroszország? Megéri oda költözni? Esetleg rokonotok aki ott él, mit tudtok róluk, hogy megy nekik?
Nyelvet meg tudnám tanulni még 3 év alatt.
2018. márc. 24. 23:39
1/13 anonim 

válasza:

Magyarország is Románia kaliberű.
2/13 anonim 

válasza:

Ne akarj ideköltözni.Ha a fidesz marad kormányon, akkor hatalmas baj van.Április 8.-a után kiderül.
3/13 anonim 

válasza:

Magyarország cigány kaliberü ország, korrupt emberekkel a parlamentben. Messzire kerüld el, inkább Oroszország, vagy Korea.
4/13 anonim 

válasza:

nemecsek12 A fidesz bebetonozta a helyét! Ilyen amatör ellenzékkel nincs esély.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak annyit akartam kihozni a kérdésből, hogy Oroszország mennyire van ott, mint Nyugat?
2018. márc. 25. 00:41
7/13 anonim 

válasza:

Oroszország sokkal fejlettebb, mint ahogy sokan gondolnák. Jó választás szerintem, de neked kell eldönteni.
8/13 anonim 

válasza:

Én most Észak-Koreában gondolkozom egy gyári munkán. 3 tál rizs/nap
9/13 anonim 

válasza:

Utolsó, szerintem az korrekt fizetés.😂
10/13 anonim 

válasza:

én konkrétan szibériába mennék..nem lenne gond a telekhatárokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!