Milyen az élet Szegeden? Munkalehetőség, szórakozás és közbiztonság szempontjából?
Írja mindenki le az őszinte véleményét a városról..
A lakásárak mégis "olcsóbbak" Bp-hez képest,arról csak álmodni lehet..
10 millió alatt is lehet találni,igaz használt lakásokat..
0 darab munkahely-nulla- ha esetleg találsz is valamit, a legotvarabb munkákra is 2-3 év várólista, minimális esélyed van csak a minimálbérre- a nagy része 32 és 65 ezer ft között dolgozik)
pár kocsma, ami pesti árakon van,de mindegyiknek a wc-ből ömlik a húgyszag, ami az egész helyiséget beteríti. Nincsenek parkok és zöldterületek.
Van egy csomó roma, főleg a belvárosban, és nem a jobbféle, inkább tolvajok.
A városban 2-3 méterenként koldusba, vagy hajléktalanba botlasz, emellett össze-vissza van húgyózva az egész város.
Este hatkor remegve mehetsz végig az utcán, mert egy lélek nincs kint, bármikor megtámadhatnak, iszonyat veszélyes.
Nyáron este fénylik a járda a csótányoktól, vigyázz, hova lépsz.
+ bunkó, tanulatlan és maradi emberek, akik rohadt sokat képzelnek magukról.
Én nem ajánlanám neked a Dél-Alföldet... nagyon gáz...
Nem tudom, teny , hogy vannak hibai a varosnak, de ettol fuggetlenul es nagyon bele szerettem. Egy kozeli falubol jarok be Szegedre, regen suli , most meg munka miatt. Szorakozazni is ide jovok, vasarolni is, ugyeket intezni. Egyszeruen nem tudom lerni, de.. igaz szerelem ez. :D
Lehet kozre jatszik, hogy falusi vagyok eredetileg, es mivel ott semmi nincs kb, ez a varos elvarazsolt a maga kis szepsegevel. Nekem pont idealis, van elet, de nincsenek 100-aval az utcan, pont eleg kikapcsolodasi lehetoseg, es egy tomegk. ezkozzel eljutsz varos szeltol varos szelig.
Nekem Pest mar sok lenne pl.
# 1 -Te vagy üldözéses vagy, vagy antiszociális...
Három és fél évet éltem Szegeden két kamaszodó gyerekemmel.
Munkát nehéz találni de nem reménytelen, a belvárossal sincs semmi gond, a Tesco körül mindig is voltak és lesznek hajléktalanok ill bizniszelők.
A romákkal nekünk semmi bajunk nem volt, néha hangosak mint mindenhol'...
A móra utca cserepessori részén laktunk, semmi veszélyes nem volt pedig az aldihoz tök romasoron jártunk sokszor sötétben, vagy a lidl-be mert az késő estig nyitva volt.
Volt amikor egy egész banda veszekedő roma között mentünk át a járdán (útba voltak) köszöntem "-Jó estét, átsliccanunk a gyerekekkel.... "
Ment a -"Kezét csókolom-tessék nyugodtan... "
Soha egy rossz szót se mondtak mint Kecskeméten vagy Félegyházán a bankfalui kötekedő romák.
Imádtam Szeged nyugodtságát, szívesen veszik a kedvességet és viszonozzák is.
Egyedül télen a kutyagumival volt gondom, hogy nem szedték fel sokan.
De összességében bármikor visszamennék ha tehetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!