Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen az élet Szegeden?...

Milyen az élet Szegeden? Munkalehetőség, szórakozás és közbiztonság szempontjából?

Figyelt kérdés

Írja mindenki le az őszinte véleményét a városról..

A lakásárak mégis "olcsóbbak" Bp-hez képest,arról csak álmodni lehet..

10 millió alatt is lehet találni,igaz használt lakásokat..

2018. márc. 20. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

0 darab munkahely-nulla- ha esetleg találsz is valamit, a legotvarabb munkákra is 2-3 év várólista, minimális esélyed van csak a minimálbérre- a nagy része 32 és 65 ezer ft között dolgozik)

pár kocsma, ami pesti árakon van,de mindegyiknek a wc-ből ömlik a húgyszag, ami az egész helyiséget beteríti. Nincsenek parkok és zöldterületek.

Van egy csomó roma, főleg a belvárosban, és nem a jobbféle, inkább tolvajok.

A városban 2-3 méterenként koldusba, vagy hajléktalanba botlasz, emellett össze-vissza van húgyózva az egész város.

Este hatkor remegve mehetsz végig az utcán, mert egy lélek nincs kint, bármikor megtámadhatnak, iszonyat veszélyes.

Nyáron este fénylik a járda a csótányoktól, vigyázz, hova lépsz.

+ bunkó, tanulatlan és maradi emberek, akik rohadt sokat képzelnek magukról.

Én nem ajánlanám neked a Dél-Alföldet... nagyon gáz...

2018. márc. 21. 01:27
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Az előző tökéletesen leírta
2018. márc. 21. 06:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz a helyzet Szegeden? xD
2018. márc. 21. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
annyira azért nem élhetetlen...de tényleg nem a legjobb célpont, innen inkább mindenki költözik.
2018. márc. 21. 15:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen lehet választani,Bp-sok munkalehetőség,viszont drágák a lakások,tömeg,hajléktalanok ott is vannak..Vagy Szeged-olcsóbb lakások,kevesebb munkalehetőség,tisztább levegő..
2018. márc. 21. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a tisztább levegőre környezetmérnök végzettséggel és szmogtérképeket néha nézve nem vennék mérget.
2018. márc. 21. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Szabolcs, Hajdú megyei kisebb falvak, községek, ahol van baromfitelep. Oda menjél, ne Szegedre. 2-3 millióért családi házat veszel, munka van a telepeken, megkeresel 120-140-et, és Van Tisza, közelben Tisza tó, Hajdúszoboszló fürdő, de közel a Zemplén meg a Bükk is, minden van
2018. márc. 22. 04:02
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, teny , hogy vannak hibai a varosnak, de ettol fuggetlenul es nagyon bele szerettem. Egy kozeli falubol jarok be Szegedre, regen suli , most meg munka miatt. Szorakozazni is ide jovok, vasarolni is, ugyeket intezni. Egyszeruen nem tudom lerni, de.. igaz szerelem ez. :D

Lehet kozre jatszik, hogy falusi vagyok eredetileg, es mivel ott semmi nincs kb, ez a varos elvarazsolt a maga kis szepsegevel. Nekem pont idealis, van elet, de nincsenek 100-aval az utcan, pont eleg kikapcsolodasi lehetoseg, es egy tomegk. ezkozzel eljutsz varos szeltol varos szelig.

Nekem Pest mar sok lenne pl.

2018. márc. 22. 21:07
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem van pár ismerősöm Szegeden, akik csak jót mondtak a városról..
2018. márc. 22. 23:50
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

# 1 -Te vagy üldözéses vagy, vagy antiszociális...

Három és fél évet éltem Szegeden két kamaszodó gyerekemmel.

Munkát nehéz találni de nem reménytelen, a belvárossal sincs semmi gond, a Tesco körül mindig is voltak és lesznek hajléktalanok ill bizniszelők.

A romákkal nekünk semmi bajunk nem volt, néha hangosak mint mindenhol'...

A móra utca cserepessori részén laktunk, semmi veszélyes nem volt pedig az aldihoz tök romasoron jártunk sokszor sötétben, vagy a lidl-be mert az késő estig nyitva volt.

Volt amikor egy egész banda veszekedő roma között mentünk át a járdán (útba voltak) köszöntem "-Jó estét, átsliccanunk a gyerekekkel.... "

Ment a -"Kezét csókolom-tessék nyugodtan... "

Soha egy rossz szót se mondtak mint Kecskeméten vagy Félegyházán a bankfalui kötekedő romák.

Imádtam Szeged nyugodtságát, szívesen veszik a kedvességet és viszonozzák is.

Egyedül télen a kutyagumival volt gondom, hogy nem szedték fel sokan.

De összességében bármikor visszamennék ha tehetném.

2018. márc. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!