Miskolcon mi ez az undorítóan büdös disznós. Zarszag?
Az van, hogy olyan modern, igényes emberek lettünk, hogy nincs az országban elég haszonállat. Ezért az áll a törvényben jelenleg, hogy a települések önállóan nem tilthatják a házi haszonállat-tartást, amelyik mégis megpróbálja szabályozni, az törvényellenes és figyelmen kívül lehet hagyni.
Én mondjuk nem értem, városi embernek ilyesmi hogy jut eszébe, de vidékebbre kifejezetten örvendetes ez a döntés.
2018. márc. 6. 16:26
"... hétvégén érezni ezt a rettenetes szagot."
Azért a sertéstartók mentségére szolgál, hogy egész héten vidéken tartják a disznaikat, csak hétvégeken vannak együtt a városi lakásban!
2018. márc. 6. 16:37
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem nyugtatott meg. Mi lesz nyáron, amikor melegszik az idő és jobban terjednek a szagok?
Barátom, van egy olyan érzésem nálatok van csak büdös.
Én is Miskolci vagyok de még nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
2018. márc. 6. 17:10
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, Miskolc elég nagy ahhoz, hogy az egyik részén érezhető, a másikon már nem. Rajtam kívül másik háztömb is érzi. Állítólag hétvégén viszik a trágyát tartályokban, és ezt érezni 5-10 percig, amíg el nem illan. De feltűnően büdös penetráns szag. Tipikusan trágyaszag, amit falun lehet érezni.
Akkor miért kell az egész várost szarszagúnak hívni b+?
2018. márc. 6. 17:29
# 5
Nehéz az életed, hétvégente 1x 5-10 percig büdi van:DDD
Komolyan, akkor nálatok s közeletekben senki sem merészel fingani, mert kiközösítitek...hova vezet ez:
[link]
2018. márc. 6. 17:30
Megválaszoltad a kérdésedet, trágyaszag. Az meg ne zavarjon, hogy sokszor sokkal büdösebb van mikor mindent elégetnek, műanyagüvegtől kezdve mindent, belvárosba meg csúcsidőben érzed a szmog szagát, stb. Nem kellene szerintem egyből csesztetni az állattartókat, normálisan van tartva a jószág nem érzi a környezet, mint ahogy nálatok is, mert csak hétvégent van szag, mikor elviszik éppen a trágyát a házatoknál/lakásotoknál.
2018. márc. 7. 14:42
Azta, az a 10 perc. Kibírhatatlan.
2018. márc. 9. 14:56
10/11 A kérdező kommentje:
Most már nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is érezni és most már nem csak 10 percre! Gyomorforgató ez a disznószag! Tehetetlenek vagyunk, az önkormányzatnál valószínűleg kiröhögnének ezzel a problémával.
Kapcsolódó kérdések: