Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mást is idegesítene ilyen...

Mást is idegesítene ilyen szomszéd, vagy én vagyok már idegbeteg?

Figyelt kérdés

Szembe szomszédról lenne szó, az autójával úgy áll be, hogy betolat, közben ég a lámpája, és telibe világítja vele a házunkat(beállhatna simán orral is) majd amikor már beállt, még járatja egy fél órát az autó motorját, égő lámpával. Mindezt sötétedés után jóval.

Aztán lehet, mástól ugyanez nem idegesítene, ez egy flegma képű 20 év körüli srác, egy nagy dízel VW-el, a kerítésük kezd kidőlni, meg még amit odahánytak gazokat több hónapja az utcára, a mai napig ugyanúgy ott van, kb semmi mással nem foglalkozik, csak a szépséges autójával. 2 hétig kényszerszabadságon voltam, egész nap hallgathattam az autóját, hogy ott járatta a ház előtt, az illető amúgy egész nap otthon van, van egy barátnője, meg egy gyerekük.

Aztán lehet, direkt csinálja ezt a lámpás dolgot, mert látja rajtam, nem kifejezetten szimpatikus a feje.

2018. febr. 26. 13:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
50%
Igazság szerint én a távolságit is felnyomnám, ha te lennél a szomszédom.
2018. febr. 26. 14:17
 12/42 anonim ***** válasza:
80%
De a másik ablakon sincs függöny?
2018. febr. 26. 14:19
 13/42 A kérdező kommentje:
van függöny minden ablakon, a sötétítőn is látszik, ha bevilágít nagyon.
2018. febr. 26. 14:21
 14/42 anonim ***** válasza:
68%
Amugy ha szepen kulturaltan megkered(!!) hogy a vialgitast vegye le, mert teged az zavar, akkor szerintem nem fog vilagitani. De ha bunkozva mesz oda, ne csodalkozz ha legkozelebb a refit is felnyomja.
2018. febr. 26. 14:22
 15/42 A kérdező kommentje:

kb odáig idegeltem már magam a dolgon, hogy valószínű, belekötök majd ha látom, az se érdekel, ha pofán kell verni.

Nem lesz nehéz, mert egy kis görcs hülyegyerek.

Én meg nem vagyok egy túl kicsi emberke. (98 kg)

2018. febr. 26. 14:22
 16/42 anonim ***** válasza:
55%
Ha jo felvero xenon lampaja van, akkor tenyleg zavaro lehet. A turbo dieseleket amugy eleg 1-2 percig jaratni leallitas elott, foleg ha nem a palyarol kanyarodott le..
2018. febr. 26. 14:24
 17/42 anonim ***** válasza:
84%
Na ez a baj a hozzaallasoddal, hogy mar pofan karod verni, mikor neki valoszinuleg fogalma sincs rola, hogy teged mennyire zavar. Hidd el kulturember modjara intezve a dolgokat tobbre lehet jutni, a kib4szas pedig tarsasjatek..
2018. febr. 26. 14:25
 18/42 anonim ***** válasza:
75%
Szóval ahelyett hogy megkérnéd szépen hogy ne csinálja többet te inkább fejbe vered. Értelmes ember vagy, honnan tudná hogy zavar hogy ha nem mondod meg neki. Tényleg idegbeteg vagy hogy egyből csak az erőszak menne.
2018. febr. 26. 14:27
 19/42 anonim ***** válasza:
70%
Lehet hogy tenyleg idegebeteg vagy
2018. febr. 26. 14:27
 20/42 anonim ***** válasza:
49%
Érthetö a kifogásod. Probálj beszélni vele. (Tolatás közben semmi szüksége arra, hogy elöre erösen világitson.) Ha nem érti meg, vegyél egy erös!!!! reflektort és olyankor égesd szét a mocsok retináját. Majd abbol érteni fog. Nálam bevált.
2018. febr. 26. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!