Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen szházi emberrel?

Figyelt kérdés
A szomszéd házban tűz volt tavaly nyáron, az egyik lakónak kölcsön adtam két hosszabbítót, hogy legyen áramja. Most, hogy eltelt több mint fél év, e-mailben rákérdeztem, hogy mikor adja vissza. Erre meghazudtol, hogy azt ő már rég visszaadta. Mit lehet tenni egy ilyen féreggel?
2018. febr. 2. 19:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Először is tanulj meg helyesen írni magyarul.

Másodsorban, honnan tudsz te bármit is erről az egész dologról, a spekulációidon kívül?

Egész egyszerűen nem is értem, hogy az e-mail dolog hogyan jön ide? Mennyiben változtatja meg a helyzetet, hogy e-mailben, SMS-ben, telefonon, személyesen vagy postai levélben kértem vissza a tulajdonomat. Hmm? Felelj!

Mennyiben változtatja meg a helyzetet, hogy nála van egy tulajdonom, amit letagad az, ha esetleg azóta rosszban lettem vele (ne örüljél, mert nem nyert, nem vagyok rosszban vele).

A helyzet roppant egyszerű, még talán egy effélének kötekedőnek is, mint te, bár még sem vagyok biztos benne, hogy meg fogod érteni.

Láttam egy kérdést itt a Gyakorin, ami hosszabbítókról szólt. Ezt itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..

Ezért írtam neki egy e-mailt. Talán te fogod megszabni, hogy e-mailben, vagy telefonon, postai levélben, telefaxon, vagy morze jelekkel kérhetem-e vissza a tulajdonomat? Hát mit képzelsz te magadról? Ki vagy te?

Végezetül, mindenki magából indul ki. Ezt tudod, ugye!?

2018. febr. 3. 16:48
 12/16 A kérdező kommentje:

"most kéred vissza, ami a tied volt"

Nem volt az enyém. Még mindig az enyém.

2018. febr. 3. 16:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Ja, és nézegesd a szomszéd szó jelentését:

[link]

2018. febr. 3. 16:57
 14/16 A kérdező kommentje:

De tudod mit? Csak azért, hogy égjél, mint a Reichstag, itt az e-mail.

[link]

"Kedves" szó, és "nálad" nagy betűvel. Így ír valaki annak, akivel haragban van, igaz?

2018. febr. 3. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Jézusom, vegyél már be egy nyugtatót, te kis idegbeteg. :D
2018. febr. 5. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én odaállnék egy láncfűrésszel az ajtaja elé, és becsöngetnék.
2018. febr. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!