Mit lehet csinálni egy ilyen szházi emberrel?
Először is tanulj meg helyesen írni magyarul.
Másodsorban, honnan tudsz te bármit is erről az egész dologról, a spekulációidon kívül?
Egész egyszerűen nem is értem, hogy az e-mail dolog hogyan jön ide? Mennyiben változtatja meg a helyzetet, hogy e-mailben, SMS-ben, telefonon, személyesen vagy postai levélben kértem vissza a tulajdonomat. Hmm? Felelj!
Mennyiben változtatja meg a helyzetet, hogy nála van egy tulajdonom, amit letagad az, ha esetleg azóta rosszban lettem vele (ne örüljél, mert nem nyert, nem vagyok rosszban vele).
A helyzet roppant egyszerű, még talán egy effélének kötekedőnek is, mint te, bár még sem vagyok biztos benne, hogy meg fogod érteni.
Láttam egy kérdést itt a Gyakorin, ami hosszabbítókról szólt. Ezt itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Ezért írtam neki egy e-mailt. Talán te fogod megszabni, hogy e-mailben, vagy telefonon, postai levélben, telefaxon, vagy morze jelekkel kérhetem-e vissza a tulajdonomat? Hát mit képzelsz te magadról? Ki vagy te?
Végezetül, mindenki magából indul ki. Ezt tudod, ugye!?
"most kéred vissza, ami a tied volt"
Nem volt az enyém. Még mindig az enyém.
De tudod mit? Csak azért, hogy égjél, mint a Reichstag, itt az e-mail.
"Kedves" szó, és "nálad" nagy betűvel. Így ír valaki annak, akivel haragban van, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!