Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igaz az, hogy Buda nem különb,...

Igaz az, hogy Buda nem különb, mint Pest?

Figyelt kérdés

Budáról talán mindenkinek a hegyvidéki villák ugranak be elsőre.

Ugyanakkor Budának is vannak átlagos lakó-dolgozó övezetei.

Tény, roma származású kevesebb van, de:

-Kosz

-Hajléktalanok

-Firkák

-Drogosok

-Rossz arcú emberek

-Alkoholisták, lecsúszottak

Budán is vannak elég szép számmal.

Otthontérképen is meg lehet nézni a betörési, btingalopási, autólopási statisztikákat.

Szerintem Buda annyival jobb, hogy zöld és nyugisabb - akinek ez a szempont.

Slussz.

2018. jan. 26. 11:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Azért, mert a XI. kerület (hiába mennek fel az árak) ár érték arányban jobb, mint a II, XII kerület, szerintem
2018. jan. 26. 20:40
 12/22 A kérdező kommentje:

Az talán tény, bár túlértékelt.

De nem tűnik az átlagnál biztonságosabbnak, se tisztábbnak, se kevésbé lepukkantnak és kétes alakból konkrétan egyre több van.

2018. jan. 26. 20:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Kevesen válaszoltatok a kérdésre. :(

Sokan úgy válaszoltatok, mintha pont én általánosítanék, hogy ez vagy az az oldal különb, holott pont én nem értem mások általánosítását.

No mindegy.

Aki szerint meg pl egy Etele út/Fehérvári út jobb a pl Stadionoknál, azzal szerintem meg nekem nincs miről beszélgetnem a továbbiakban.

2018. jan. 27. 06:16
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
Ez komoly? Jártál te mostanában a Fehérvárin? Rendezett környék, felújítva szinte az összes panel, oké az út itt-ott kátyús, de nincsenek rossz alakok, legalábbis olyna rézbőrűek, és kétes egyének, mint a Stadionok környékén, aról nem is beszélve, ahogy írtam, bemész a második kis utcába. A fehérvári két oldala szinte zöldövezet, társasházak rengeteg fa, régi polgára házak, rendezett, na de a másik oldal?
2018. jan. 27. 08:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Értelmezési gondjaid vannak, akkor kérdezz rá arra, amit írtak. (és ne felejts el mindenkit lepontozni, mert az gyak-hoz tartozik)
2018. jan. 27. 08:17
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem ugyanúgy látjuk a helyzetet, na mindegy.
2018. jan. 27. 08:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként én magam se jöttem rá elsőre, miért érezni ennyire lepukkantnak a Fehérvári utat. Aztán rájöttem, hogy még a lámpaoszlopok sincsenek lefestve, rozsdásak.
2018. jan. 27. 08:29
 18/22 anonim ***** válasza:

Oké, nincs több kérdésem.

Már látszik, hogy te is olyan vagy mint a többség.

Ez nem kérdés, hanem csak önigazolást keresel.

Legyen igazad, jobb a Pesti oldal, a többi pár ezer ember a hülye.

2018. jan. 27. 08:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg átlagot vonva ugyanaz a kettő.
2018. jan. 27. 08:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Fel sem fogom, hogy egy lepukkant házas, rozsdás, le se festett lámpaoszlopos környék annyira jó lenne, ahol kora reggel babakocsis arab bácsi eszelős nézéssel és koszosan, hajléktalanok, lecsúszott alkoholisták, néha bizony romák, délután melegítős, ijesztő kinézetű fiatalok... Mindezt a képet súlyosbítják a jómunkásemberek....

És ez a környék beidegződések alapján egyesek szerint jobb, mint a 10., 9., 8. jó részei. Beidegződések, előítéletek, vakság a tényekkel szemben...

2018. jan. 28. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!