A szolnoki toronyházba (24 emeletes) tervezünk költözni. Milyen ott az élet?
Nem tudom, de egy vacak 10 emeletes is lehet pokol a sok lakó miatt könnyen, ami mondjuk 100 lakásos, de többször ennyi már növeli a zajok s problémák lehetőségét jelentősen.
Ha felső szintre költözöl, akkor csak az alsóktól várható zaj.A levegő is más fentebb...meleg is lesz ott;)
A közlekedés lift nélkül egy pokol lehet...
Csótányok irtása ott...hmm...egy csótányvár méretileg...lehet kiirthatatlan, ha beköltöznek.
Biztonsági szempontból borzalom...
Fizetnék se költöznék ilyenbe, de ez csak vélemény.
Nem hallottam még panaszt az ott lakóktól és sokan vannak ott, de úgy tudom picik a lakások. Én egyszer ragadtam be a liftbe, de ez bárhol előfordul. Persze nagyon féltem. Tűzeset még nem volt! Nem laktam ott csak jártam sokszor a házban, de tíz fölött nem mennék. Pokoli meleg lehet nyáron a lakásban, de a folyosókon nincs levegő se.
Azzal tudlak vigasztalni, hogy nemsokára mindenkinek aki a földön élhet, kellemes kertes otthona lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!