Vannak itt olyan felhasználók, akik eldugott falvakból írnak?
Figyelt kérdés
Jómagam egy ilyen kis porfészekben élek.2018. jan. 1. 14:10
11/22 anonim válasza:
Jelen, dettó Borsod, de miért érdekel?
12/22 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés. A legtöbb ember általában városi itt (debreceni, budapesti, győri, szegedi, pécsi) főként. Kíváncsi vagyok, hogy rajtam kívül vannak-e még emberek, akik falvakból írnak.
2018. jan. 1. 14:52
13/22 anonim válasza:
Mi számít eldugottnak? Amúgy igen, falusi vagyok.
14/22 anonim válasza:
Pécs melletti kis faluból jelentkezem
15/22 A kérdező kommentje:
Eldugottnak? Amiről a falubelieken kívül jóformán senki sem hallott még.
2018. jan. 1. 15:06
17/22 anonim válasza:
Minket azért a szomszédságban eléggé vágnak, még a megyeszékhelyen is. Vagy aki a falut nem ismeri, annak ha megemlítem a szomszéd várost, az már betájolja a környéket. Mondjuk olyan körökben is mozgok, ahol ismerik a megyét, mert mindenfelől jövő emberekkel kapcsolatba kerülnek. Ha mással foglalkoznék ugyan arra, akkor már lehet, hogy hülyén néznének.
18/22 anonim válasza:
Igen .én még falunak se nevezném.Száznál kevesebb lakos.
19/22 A kérdező kommentje:
#18 WOW!
2018. jan. 1. 16:54
20/22 anonim válasza:
Inkább azok eldugottak, amelyek zsáktelepülések, oda tényleg csak az megy, akinek dolga van ott. Amin átvezet út, azok már ismertebbek, legalább átmennek rajta az emberek, még ha a lábukat se teszik a földjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!