Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinaljunk? Tobbi lent

Mit csinaljunk? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Van egy szomszedunk, aki folyamatosan utanoz minket. Anyaek csak jot rohognek rajtuk, de mi nem.

Kaptunk egy cicat, eleg kulonleges, a neve is Zsuzsi, szerintem az sem egy mindennapi nev. Masnapra szinten volt egy ugyan ilyen macska a szomszednal, Zsuzskanak hivtak a macskat. Van meg egy torpenyuszink es egy kutyank, akikbol szinten lett egy masik peldany 48 oran belul. Minket tesommal ez mar nagyon idegesit, mert rendesen odajonnek a kapunk ele szetnezni, hogy mi van az udvarban. Persze az allatokat az o gyerekuk kapja. Igazabol egy atlagos csalad vagyunk, megelunk. Nincs csucsszuper okostelefonunk, de szerintem nem ez a legfontosabb. Elmentunk megsetaltatni a kutyat, oda tarsultak mellenk, es mutattak a nagy tudasukat(egyenlo a nullahal) meg a csilivili nyakorvuket. Es a gyerek anyja rendesen beszolt nekunk hogy aki nem tud venni gyemantos nyakorvet az ne tartson kutyat. Erre eloveszi a gyerek ( kb 11 eves fiu) a telefonjat es elkezd vele menozni. Megkerdezi h milyen telefonom van, mondom xy, erre elkezdi h hu de gaz, meg milyen bena. Gondolkoztam mar kolcsonkerni egy kecsket, hogy hatha leutanoznak azt is, de hova tegyuk..:D

Mit csinaljak, hogy leallitsuk oket? Anyaek mar rohognek rajtuk, hogy ilyen gyerekesek, es tudom en is, de egyszeruen annyira felidegesit..

En: 13/L tesom 10/L a szomszed fiu meg kb 11

2017. dec. 3. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Jó ötlet az a kecske. ;)
2017. dec. 3. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy nektek vannak egereitek, különleges templomegereitek, mert nagyon szegények vagytok s ez csak akkor s oda költözik be, ahol gagyi telefon is van.

Hátha a szülei összes dugipénzét s telefonjaikat-értékeiket kihajigálja kertetekbe, hogy átcsábítsa őket s várja a különleges templomegerek beköltözését:DDD

Aztán szülei kivágják, mint a macskát sz@rni:DDD

2017. dec. 4. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne máár :D

Én meg mindig azt mondom, nekünk vannak a legaljább szomszédaink !!

2017. dec. 4. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, a legkézenfekvőbb mégiscsak az, ha ti is kiröhögitek őket.
2017. dec. 4. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
"...aki nem tud venni gyémántos nyakörvet az ne tartson kutyát". Azért ez viszi a pálmát...
2017. dec. 4. 19:07
 6/7 anonim válasza:
100%
Ha legközelebb menőzne akkor még mond neki, hogy: - igen, és azt tudtad, hogy (pl) a strucc 70km/h-ás sebességgel is tud futni? Egyszóval vágj vissza neki. Ne nézzen le téged azért mert a kutyádnak nem gyémántos a nyakörvet, vagy mert nincs a legújabb telefonod. :)
2017. dec. 4. 21:09
 7/7 anonim válasza:
Hallottátok! Ha nem tudsz venni gyémántos nyakörvet akkor ne tarts kutyát xdd
2018. aug. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!