Mit csinaljunk? Tobbi lent
Van egy szomszedunk, aki folyamatosan utanoz minket. Anyaek csak jot rohognek rajtuk, de mi nem.
Kaptunk egy cicat, eleg kulonleges, a neve is Zsuzsi, szerintem az sem egy mindennapi nev. Masnapra szinten volt egy ugyan ilyen macska a szomszednal, Zsuzskanak hivtak a macskat. Van meg egy torpenyuszink es egy kutyank, akikbol szinten lett egy masik peldany 48 oran belul. Minket tesommal ez mar nagyon idegesit, mert rendesen odajonnek a kapunk ele szetnezni, hogy mi van az udvarban. Persze az allatokat az o gyerekuk kapja. Igazabol egy atlagos csalad vagyunk, megelunk. Nincs csucsszuper okostelefonunk, de szerintem nem ez a legfontosabb. Elmentunk megsetaltatni a kutyat, oda tarsultak mellenk, es mutattak a nagy tudasukat(egyenlo a nullahal) meg a csilivili nyakorvuket. Es a gyerek anyja rendesen beszolt nekunk hogy aki nem tud venni gyemantos nyakorvet az ne tartson kutyat. Erre eloveszi a gyerek ( kb 11 eves fiu) a telefonjat es elkezd vele menozni. Megkerdezi h milyen telefonom van, mondom xy, erre elkezdi h hu de gaz, meg milyen bena. Gondolkoztam mar kolcsonkerni egy kecsket, hogy hatha leutanoznak azt is, de hova tegyuk..:D
Mit csinaljak, hogy leallitsuk oket? Anyaek mar rohognek rajtuk, hogy ilyen gyerekesek, es tudom en is, de egyszeruen annyira felidegesit..
En: 13/L tesom 10/L a szomszed fiu meg kb 11
Mondd neki, hogy nektek vannak egereitek, különleges templomegereitek, mert nagyon szegények vagytok s ez csak akkor s oda költözik be, ahol gagyi telefon is van.
Hátha a szülei összes dugipénzét s telefonjaikat-értékeiket kihajigálja kertetekbe, hogy átcsábítsa őket s várja a különleges templomegerek beköltözését:DDD
Aztán szülei kivágják, mint a macskát sz@rni:DDD
Ne máár :D
Én meg mindig azt mondom, nekünk vannak a legaljább szomszédaink !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!