Szemétség ezt csinálni a hajléktalanokkal a teszkónál?
Nem szemétség,menjen el a francba dolgozni a tetűje.
Ha én és még sokan mások tudok napi 10-12 órákat dolgozni,akkor ő is tudna.
12-es alátét is jó a kocsiba :)
Én azt a műanyag zsetont használom amit ehhez csinálnak.
Nem adok senki idegennek egy vasat sem. Mi vagyok én?
Ahol lakom ott egy 13-15 éves cigány gyerek szokott a Lidl és az Aldi között "ilyen" szolgáltatásokat felajánlani, nagyon koszos gyerek, nyáron cipő sem volt a lábán, én adtam is már neki csak úgy, meg a kocsit is visszatolta százassal.
Egyszer szabadnapomon kocsiból figyeltem hogy amikor már 1 óra múlva zárnak a boltok ugyan hova megy, leadja-e a pénzt valakinek, vagy magára költi, hát zárás előtt még Ő is bevásárolt :D igaz hogy többségben volt az édesség, de legalább nem alkoholt vett ennyi idősen.
Nem szemétség, olyan érmét raksz bele amilyet kedved van.
Én sose engedem nekik, ahogy a segélyszervezetnek pénz kérőnek se adok sose semmit mert tudom hogy kamuzik, egyszer adni akartam neki pár baconos kiflit és neki az nem kell szöveggel csúnyán nézett rám. Ó édesem, akkor éhen halhatsz pont leszarom. Piára nem adok pénzt...
Viszont volt olyan is aki elfogadta, 5 kiflit odaadtam a 10-ből és mosolyogva elvitte, neki adtam egy 500-ast is utána vegyen rá krémsajtot vagy amit akar. Direkt megvártam, és tényleg azt vett, ott nyomta rá a padon ülve a kiflikre.
Persze mondanom se kell, hogy 10-ből egy ilyen van kb., a többinek piára kell... Felest, kőműves gránátot meg ilyeneket vesznek a pénzből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!