Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hangos légkondival - meg a...

Hangos légkondival - meg a tulajával - mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, megőrülök már tőle.

A szomszéd légkondija közvetlenül a hálószobám ablaka alatt van. Valami ezeréves olcsó vacak, nem túlzok, olyan a hangja mint egy nyamvadt traktornak. Zárt ablakok mellett úgy behallatszik, hogy a saját gondolataimat nem hallom tőle.

Évek óta minden k.szott nap, minden évszakban, éjjel-nappal megy az a szerencsétlenség, én nem tudom, miből fizeti vagy lopja az áramot, de azzal csinál mindent. Már a hangjából megmondom hogy épp hűt vagy fűt :D

Füldugót egészségügyi okokból nem használhatok, próbáltam betenni éjszakára már mindenféle relaxációs zajt, de nem tudom annyira felhangosítani, hogy ne zavarjon. Áthallatszik még azon is az az átok.

Már többször szóltam érte, szóltam szépen, szóltam csúnyán, igazából semmit nem ért. A közös képviselő még engem hajtott el.

Már ott tartok, hogy elvágom a vezetéket! Mi a bánatot csináljak vele, hívjak rendőrt csendháborításért?

2017. szept. 23. 05:55
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Fel kell jelenteni, kijönnek és mérni fognak hangszintet, ez ha belefér nem hiszem hogy zaklatni fogják, habár a te nyugalmad is számít, és rád nézve nem egészséges egy állapot.
2017. szept. 23. 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Üdv a klubban.

Én füldugóban alszom, de még akkor is hallatszik egy egyenletes búgás, mintha valami trafó mellett aludnék. Én sem értem milyen milliomosok laktatnak egy szaros tégla házban, mert 0-24-ben klímáznak. De teljesen indokolatlan időkben is, például 22-24 fokban.

Meg lehet próbálni birtokvédelmet kérni jegyzőtől, leírva a problémát. Bár szerintem az esetek többségében az lesz hogy nem éri el a szintet és nem tesznek semmit.

2017. szept. 23. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni ,beperelni. Hidd el sikeres lehet az ügy ,nemrég volt is hírekben ,hogy átszereltették egy ilyennel a klímát.
2017. szept. 27. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

"Én sem értem milyen milliomosok laktatnak egy szaros tégla házban, mert 0-24-ben klímáznak. De teljesen indokolatlan időkben is, például 22-24 fokban. "

Na ez itt is abszolút így van. A zajszintet biztos, hogy eléri, mert ez nem egyenletesen búg, csapágyas szar. Úgy zörög, mintha kavicsot forgatnának benne.

Most hátha hat az átkom, mert még hülyébb hangja van :D

Kivárok még egy pár napot hátha magától tönkremegy, aztán lehet tényleg kihívom hajnalban a zsarukat, mert ez már a pofátlanság csúcsa.

2017. szept. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!