Mit lehet kezdeni, az ide szokott hajléktalannal?
Tegyél egy névtelen bejelentést éjszaka, hogy az XY utcában nem lehet aludni egy részeg ordibálásátol. Majdcsak kimennek a rendörök.
Vagy beszéld meg a szomszédaiddal, hogy ugyan legyenek már olyan kedvesek, hogy akkor legalább máshova visznek neki enni, mert ez igy tarthatatlan helyzet, senkinek nem hiányzik egy részeg hajléktalan föleg az éjszaka kellös közepén.
"ide szokott" mint valami kóbor macska bmeg...
Szerintem csak egy percre próbálj meg emberként tekinteni rá, menj oda hozzá és kérd meg, hogy vagy viselkedjen normálisan vagy menjen máshová.
4-es :D Imádom az ilyen csupaszív lélek édes embereket. Valószínűleg majd érdekelni fogja a minden nap hulla részeg söpredéket, hogy szépen megkéred, hogy legyen halkabb :D
Ez jutott eszembe:
Egyetértek a 4-essel. Az emberiesség csodákra képes időnként.
Menj oda elé, és nem bunkó módon kérd meg őt nem bunkó módon, hogy ne ordibáljon az éjszaka közepén. A hajléktalanok is emberek, és akár saját hibából jutottak oda, ahova vagy nem, én is szeretem, ha valaki nem gyáva módon odaáll elém és elmondja (szépen lehetőleg), hogy javítsak már magamon itt-ott.
Hajléktalan szálló...ne tudd ott is mik vannak. Ismim dolgozott ott, de nem sokáig.
Verés? Emberek vagyunk könyörgöm...
Ha oda szokot lehet valaki/k el el látják vagy van valami más oka.
Fel/be kell jelenteni s elmondod, hogy ittas, bűzlik, zavaró, hangos, mindent összehugyoz. Elviszik.
Ha visszatér s pár elvitetés után is visszamegy azt is jelentheted.
Nálunk is volt csöves és erőszeretettel hugyozott az ablakunk alá a betonra... aminek nappal a nyári melegbe a felszálló szaga nem éppen volt kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!