11/27 anonim válasza:
Nekem Franciaország és Japán tetszik az udvarias emberek, a kultúra, gasztronómia, az építészet, az éghajlat és a nyelv miatt.
12/27 anonim válasza:
Mindenkinek ott, ahol kialakul az érzelmi kötelék (helyhez-településhez-néphez-országhoz), ahol lokálpatrióta, ahol-amilyen nézetek szerint kialakul az identitása, amit otthonnak hív.
13/27 anonim válasza:
A Hazádban...
bármit is érezz legbelül annak.
14/27 anonim válasza:
Svájc, csak piszok nehéz kijönni és kinn maradni - Bewiligungok -, de amúgy tök jó az élet :)
15/27 anonim válasza:
Ha újra születhetnék biztos nem ezt a retek fertő Magyarországot választanám.. Ide atom kellene,nem élet.. Inkább Usa,kanda stb!
16/27 Tom Benko válasza:
Szívesen mondanám, hogy Magyarország, de hogy magyarként kitaszított legyek a saját hazámban, az nekem nagyon nem jön be. E tekintetben az általam ismertek közül a német vagy a finn mentalitás sokkal élhetőbb, de talán a finnek szimpatikusabbak az életet teljesen átszövő liberalizmus okán.
17/27 Röcsögei Péter válasza:
Magyarország! Itt mindent lehet, ez egy nagy játszótér. Csak a becsületes ember szív, aki munkából akar megélni! Alapból lenéznek: Melós= 160 ezer nettó max, éppen arra elég, hogy ne éhezz, ne fázz. Ráadásul tanulatlan bunkó is vagy, mert minden ép embernek van ma már diplomája. Csak adományozni kell egy intézménynek valamit, ami mások pénzéből van, s megkapod. Amíg kórházba nem kerülsz, addig jó, mert utána nem jössz onnan ki többet. Az egészségügy halott.
19/27 Csótár A nikó válasza:
Eddig csak Magyarországon éltem.Tehát túl sok összehasonlítási alapom nincs.Szeretek itt élni.Minden ideköt.De azért ha szólnának,hogy Kanada népe velem képzeli el a jövőt,hát pár évre kivackolnék hozzájuk.
20/27 anonim válasza:
Nem tudom melyik lehet a legjobb, de én szívesebben élnék az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!