Tényleg én reagálom túl vagy ez tényleg ilyen zavaró másoknak is?
Ideiglenesen én is laktam tömbházba..szerintem teljesen normális hogy zavarnak az ilyen zajok, azonban egy tömbházba laksz ami sajnos ezzel jár...
A szomszéd ellen annyit tudsz tenni hogy megpróbálod esetleg újra felhívni a szüleid figyelmét és együtt felmenni, kedvesen megmondani neki hogy ez kicsit zavaró...ez teljesen normális. Legfeljebb a kopogást meg tudja szüntetni de ha a járkálással teszi ezeket a hangokat akkor nem lehet vele nagyon mit kezdeni..azt nem mondhatod neki hogy ne menjen el az ágytól a hűtőig. :D :)
A lift az nagyobb gond, azzal nem lehet mit kezdeni max szóltok a tömbház"felügyelőjének"(nem tudom hogy hívják az ilyet)de nem hiszem hogy nagyon kezdene vele valamit...azt egyszerűen próbáld meg kizárni. A mi régi lakásunkba a 2-vel arrább lévő ember Wc lehúzó hangját hallgatta kb.10 ember napi szinten :D
A tömbház már csak tömbház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!